Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miminikna

jutro zdaje prawko po raz pierwszy. jakie macie dla mnie radyD?

Polecane posty

Gość minówka plus dekolt = p.j.

a jak sie uczylas łuku? w okreslionym momencie obrot kierownica, czy raczej metodą "na to sa gały, zeby patrzaly"?

Gość o ludzie co wy macie z tym
łukiem ???????????????????????!!!!!!!!!!!!! Gdzie nie słysze to masakra jakas dla was! Nie wiem moze teraz inaczej uczą ...mam prawko 12 lat i nie pamietam abym miała z tym kłopot

czy to jest jazda po łuku do tyłu i potem do przodu i zatrzymanie na stopie?! ...

uwielbiam ostry sex analny :)

no tak normalnie chyba: kiedy mijam 2 slupek caly obrot w prawo a jak jestem na prostej caly w lewo, ino jak patrze w tylnia szybe to mi auto za linie wyjeżdza:)))))

tak to jazda po luku do przodu i do tylu. no ja akurat sie luku raczej nie boje. bardziej górki bo czasem mi gasnie jak ruszam z recznego. A wyjazd na miasto to juz w ogole...

ej dziewczyny wy nie liczcie słupków bo to nic nie da ...najlepiej łeb do tyłu i pomału patrząc jak duupa auta sie ustawia!

ja robie caly obrot juz przy pierwszym słupku. i cala reszte obserwuje w lusterkach, jako tako wychodzi. a na poczatku tez wszystkie swiatla itd pokazuje sie na wlączonym silniku>?

eh to ja na odwrót:) górke to nawet spiąc zrobie , a jazda po miescie rewelacja:P Łuk, nieszczęsny, łuk:) ale jak nie zdam za pierwszym razem to zdam na drugim:D

napewno staraj sie nie stresowac bo stres cie tylko wybije z rytmu skup się nad jazda pwoodzenia

łeb do tylu moze robic wycwiczony kierowca, który jezdzi juz jakis czas i ma wprawe. a nie my, po 30 godzinach.

najważniejsze to nie traktowac tego jak najważniejszą żecz w życiu pomału i bez stresu ...ja tez zdałam za drugim razem ...🖐️ powodzenia i kopa na szczeście |:D

ale na egzaminie nie wolno w lusterka:) najpierw tylnia boczna szyba (prawa) a potem trzeba patrzec sie do tylu:) no każą włączyc na przyklad swiatla pozycyjne, cofania, stopu... roznie i maske musisz otworzyc i powiedziec ktory zbiorniczek do czego:P

Gość ndjs
Kurcze przecież łuk jest banalny... tak samo jazda pod gorkę... ona jest malutka. Trzeba się tylko skupić i wiedzieć co się robi :) i problemów nie będzie :) I nie stresowac się bo stres źle wpływa.... Jak się człowiek stresuje to zaczyna błędy robic. Na luzie trzeba podejść :) Zdam to zdam nie to trudno świat sie nie zawali :) Powodzenia

matko "rzecz" 🖐️

na egzaminie nie wolno w lusterka?? Mnie uczono zupelnie inaczej, wszystko obserwuje w lusterkach dopiero na samych koncu jak juz dojezdzam do koperty to sie obracam i przez tylnia szybe obserwuje zeby nie przywalic w pacholek.

Gość ndjs
Przy łuku głowa tylko i wyłącznie do tyłu :)

no mnie uczyli inaczej :) instruktor mi skladal boczne lusterka i od razu uczyl z glowa odkrecona do tylu - fakt roznie to wychodzi :D

no nie zartujcie, ja robie w kaliszu prawko mnostwo moich znajomych tam zdawało i wlasnie wszystko w lusterkach. moja siostra w poznaniu i tez wszystko w lusterkach...

Gość eeeeeeeenergia
Ejj pytanie mam.... Czy w państwowych komisjach są z gór ustalone trasy po miescie,czy kazdy egzaminator ma swoja własna? Pytam bo ktos mi mowił ze 5 lat temu była mapa z trasami... Jak to jest???????? wielkie dzieki za info ;)

Gość ndjs
U mnie też tylko głowa do tyłu A co do trasy to egzaminator sam wybiera