Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bb155

Odp Pilne..

Polecane posty

Gość Bb155

Okres spóźnia mi się już tydzień.. Kochałam się z chłopakiem w dni płodne. Zrobiłam wczoraj wieczorem test lecz wykazał negatyw.. Okres tak po prostu się spóźnia czy może zrobic znów test jeżeli wciąż będzie się spóźniał ??

Gość Imagination1984
idź do lekarza. a okres może Ci się spóźniać i z powodu stresu itd. wielu innych rzeczy, ale skoro się kochałaś z chłopakiem w dni płodne to logiczne że możesz być w ciąży.

i na co liczysz?? Że ktoś da ci tu 100% odpowiedź czy jesteś w ciąży, czy nie? Nie wiesz, że od seksu zachodzi się w ciążę??

Gość Bb155
też tak myślę. A czy jest różnica, że zrobiłam go wieczorem ? może powinnam wstrzymac się do rana ?

Gość Bb155
jeżeli nie przyjdzie to znów zrobie tylko tym razem rano. Dziękuje za odp.

przy spozniajacej sie juz tydzien miesiaczce nie ma znaczenia z jakiego moczu zrobisz bo powinien wyjsc bez wzgledu na pore dnia... ale to pod warunkiem ze regularnie miesiaczkujesz i wiesz dokladnie kiedy byla owulacja... bo jak nie jestes pewna kiedy byla i istnieje mozliwosc ze sie przesunela powiedzmy o tydzien czy nawet wiecej to moze byc jeszcze za wczesnie na test... poza tym jak juz dziewczyny napisaly wcale nie musisz byc w ciazy...