Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarne Asisko1313

przegrałam życie...

Polecane posty

Już chyba bardziej przeyebane mają ci z Kamienia Pomorskiego ...

to już wszyscy kurfa wiedzą? akurat te droższe które kupiłam były polskie, a tamte hiszpańskie, więc może nie będzie aż tak źle. a powiedzcie mi co oprócz mleka prosto z cyca krowy jest teraz zdrowe? mnie to się wydaje że niedługo do zwykłej wody bez gazu i smaku bezonensan sodu i sorbinian potasu będą wlewać :O

Gość tleniona skwarka
a jak maja nie wiedziec skoro sie chwalilas na prawo i lewo ze rozszerzylas nogi i stad wpadka?

Polskie truskawki o tej porze roku? Zatem kupiłeś mrożonki, więc twój przegryw jest jeszcze większy. p.s. i tak wiem, że chcialaś zaszpanować, że stać cie na owoce za 14zł/kg 😴

la fin du monde- nie wiem czy to niepohamowanie w jedzeniu wywołane ciążą bo jak na razie zamiast tyć schudłam kg, a jestem w 4 m-cu i mnie gin zyebał. ale co ja poradzę że co zjem konkretnego to sruuu że tak powiem z powrotem. więc pewno waleniem nie będę za te 5 m-cy, jak już mnie niektórzy podsumowali :P i nie róbcie z tego wątku znów topiku ciążowego, bo MNIE zaraz zjadą i wywalą na inne forum. zero ciąży. a ja przegrałam życie bo wtopiłam 3zł, które z powodzeniem mogłabym wydać na zdrapki lotto, aby za 3zł wygrać 2... :O

Gość onanago
weź to tak, te za 14 to jak lexus a te za 10 jak fiat pomyśl ,że podarowałaś sobie odrobinę luksusu

A może to nie ciąża, tylko po prostu sie spasłaś niemiłosiernie? (((:classic_cool:))) Poza tym to nie wiem, czy pasione chemią truskawy sa najlepsze dla zaciążonej :classic_cool: 🖐️

Gość tleniona skwarka
hehe ja rozszerzam i owszem,ale nie ''wpadam'' wspolczuje twemu scheminizowanemu dziecku

onanago- no i kupiłam polskie to jest nadzieja że nie latały samolotem od miesiąca z Hiszpanii przez Londyn, Madryt i Tbilisi tylko żukiem je jakiś pan przywiózł wczoraj. więc może jednak wygrałam?

lafindu- mówię ci że na razie jest wręcz odwrotnie- zrzuciłam kg balastu :O a po drugie widziałam na USG obcego w moim brzuchu więc prawdopodobnie jednak tam jest :P

Gość tleniona skwarka
wiec nie czepiaj sie moich,ale mnie tylko li i wylacznie

Gość tleniona skwarka
chyba wyhodowac, bo z wychowaniem to nie ma nic wspolnego

apropo- weszłaś na ten temat żeby się na kimś wyżyć? masz PMSa? weź że pograj w jakąś wojenną grę, porozwalaj niemcom kaski, a nie właź na forum i nie wyładowuj swoich negatywnych emocji. oki?

masturbacja truskawkami? :D nie wpadłabym na to. niestety pół kg zdążyłam już zjeść, a drugie pół oddałam potrzebującym i juz ich pewno nie zobaczę. mam za to szypułki. może się nimi posmyram :P

czarne asisko emanuje od ciebie zloooo juz sam nik czarna jest zly agresja opanowala twoj umysl nie mysl o zabijaniu niemcy tez ludzie, troche pomyslunku chyba chcesz pujsc do nieba ? opanuj stres poluzuj tampon i sie pomudl amen

"poluzuj tampon"- umarłam :D jestem szwabofobem, nic nie poradzę. a po drugie oni też naszych napyaerdalayą w swoich szwabskich grach o 2wś, to co my nie możemy? :P chociaż ja osobiście wolę grać w latające chomiki- tzn rzucasz chomikiem jak najdalej a on po wylądowaniu cieszy się jak głupi że tak daleko doleciał. konstruktywna gra :P

Gość onanago
rzucać chomikiem --cool,a pamiętasz taką grę co się strzelało do kur jajami..ta gra miała kilka wersi..achh jak ja to lubiłam,rekordy biłam