Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikafuuuun

Wrocław, Promyk Słońca

Polecane posty

Gość monikafuuuun

Czy mieliście kontakt z taką fundacją Promyk Słońca??? Byłabym wdzięczna za odpowiedzi!!

Gość kochanica_krola
a któreś z Waszych maluchów chodzi do ich żłobko-przedszkola??? Słyszałam w ogóle, że mają zamiar postawić nowe centrum, słyszałyście coś?

Gość monikafuuuun
dzięki za odpowiedzi :) moja ciocia chce im 1% przekazać bo widziała spot i prosiła się zorientować jak działają.... czytałam ich stronę internetową, ale jednak takie opinie to coś innego :)

Gość jenny70
na stronie internetowej promykslonca.pl możecie sobie o nij więcej poczytać, jest napisane chyba wszystko :)

Gość monikafuuuun
Catarinka i jak wizyta?? Udała się?

Tak udała się, super Pani w recepcji i Pan doktor również:) My byliśmy kontrolnie bioderka przebadać. Widziałam też sale od rehabilitacji bo otwarta była. Fajne miejsce, przyjazne dzieciom. W poczekalni również ok, stolik, krzesełka, klocki. Nie wiem co jeszcze chciałabyś wiedzieć. Dzieciaki tam zadowolone były i tak jak pisałam ludzie bardzo mili

To jedna z nielicznych placówek, gdzie pracują ludzie, którzy kochają swoją pracę i dzieciaki! Polecam baaardzo mocno! spędziłyśmy tam z córą trochę czasu, ale naprawdę otrzymałyśmy fachową pomoc:)

Gość monikafuuuun
dziękuję bardzo za odpowiedzi :) dobrze, że są takie dobrze działające przyjazne dzieciakom miejsca :)

Gość kochanica_krola
a ja jeszcze ponowię jeszcze raz pytanie o to żłobko-przedszkole Promyka Słońca??? orientujecie się coś??