Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy problemu

Pytanie do matek synów

Polecane posty

Gość ciekawy problemu

Interesuje mnie kwestia tego czy dostrzegacie w swoich synach ich płciowość, czy zdarz wam się widzieć w nich atrakcyjnych chłopaków, obiekty sexualne? Prosiłbym o nie podszywanie się ani wklejanie opowiadań erotycznych bo tego jest w sieci dużo i sam sobie mogę znaleźć. A pytam bo co chwilę w mediach słychać o ojcach gwałcących przez całe lata swoje córki. Nie słyszałem za to jeszcze nigdy podobnej historii gdy relacje dotyczyły matki i syna.

Gość dojrzała panna
ja mam synów i chociaż widzę już w nich przystojnych facetów bo takie głosy też słyszę z zewnątrz nigdy moje myśli nawet na chwilkę nie miały podtekstów erotycznych dla mnie byłoby to zwykłe zboczenie

Gość dojrzała panna
Ponieważ jestem zboczoną rozpustnicą targam codziennie ich za laski. Lubie jak się spuszczają mi na twarz

Gość ciekawy problemu
Do poszywacza - używasz czasem rozumu? A jaśli tak to czy myślisz że ktoś weźmie na poważnie Twój żałosny wpis? Drugie pytanie jest bezzasadne jeśli odp. na pierwsze brzmi "nie"

Gość ciekawy problemu
Często się też zastanawiam, czy nadal powinnam kąpać moich chłopców wszak dawno już mają za sobą dziesiąte urodziny. Po prawdzie to i trzydzieste urodziny, ale jak bym mogła pozwolić by chłopcy chodzili niedomyci? Ponadto męczy mnie trochę luzowanie ich ustami podczas kąpieli. Tak mi żal tych ich sterczących kogucików, że nie potrafię się powstrzymać i zsysam ich słodkie soczki by dać chwilę ulgi ich kochaniutkim lędźwiom :)