Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakraiiiiiiiiiiii

mam 60 funtow do nastepnego czwartu na 3 dorosle i 1

Polecane posty

Gość masakraiiiiiiiiiiii

mam 60 funtow do nastepnego czwartu na 3 dorosle i 1 dziecko ,przezyjemy ? ;)) jakies pomysly.

Gość ja dopiero raczkuje na ebayu
a ja mam dostepne -65 do przyszlego wtorku. o ile nic nie zejdzie z konta of course rada - poszukajcie sobie pracy

Gość Przezyjecie...... .
W 99p kupisz az 60 produktow!!!

Gość przyjazn295
spokojnie wyzyjecie pod warunkiem jak napisala Marta S. ze nie palicie i nie pijecie

Jeśli nie musisz kupować chemii żadnej to spokojnie wyżyjecie. Nie na każdy obiad mięso trzeba jeść. Np. kopytka, z cukrem bądź z cebólka i skwarkami ( no skwarki tez niby mieso ;) ) Ziemniaki smażone z jajkiem i szczypiorkiem Racuchy z jabłkiem. Z resztą pełno tanich przepisów na sieci można znaleźć. Powodzenia.

Gość masakraiiiiiiiiiiii
hej zrobilam zakupy ;)) ziemniaki 5 kg 3 opakowania mielonego banany 4 czekolady salami duze w calosci 6 kielbas 4 mleka 2 op platkow 2 makarony 2 sosy pomidorowe 2 przeciery 8 wod mineralnych 1 sok porzeczkowy maslo olej 2 ogorki zielone 1 kg pomidorow wino polwytrawne ,,Blanco.. 8 op piwa a teraz to bede czarowac do czwartku;)) wydaam 60 funtow mialam 100;)) z tego 12 autobus do szkoly codzienny chleb tyton duzy 5 funtow( z pracy) masakra ;)) a wszystko przez zwolnienie z pracy po 4 latach (zamkniecie zakladu), a maz z 300 tygodniowo - zarabia obecnie 160;)) ucieli dni pracy do tego 2 dzieci 18 - uczy sie - 12 uczy sie;)) z tych 160 paliwo 20 do pracy karta kredytowa 40 (odsetki) kredyt - 160;)) nie wiem jak dlugo pociagniemy. chcialam sie wyzalic ,ok.

Gość Piwo.wino i tyton-niezbedne
Za wszystko inne zaplacisz karta VisaMasterCard....

Gość kkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiii
to raczej nie sa oszczedne zakupy!!!!!!!!!

wiesz co ... jak Was stać na wino i piwo to jeszcze wam bida w garnek nie zajrzała.

Gość Glupias....trza bylo
Podzielic to na ilosc dni i wyszloby ci ile wydasz dziennie np. 60f na 6 dni wychodzi po 10 q za to juz cos kupisz moze nieduzo ale przez te 6 dni nie umzecie z glodu..

Gość masakraiiiiiiiiiiii
Wyspiara ;{{dzieki naprawde

Gość masakraiiiiiiiiiiii
Racuchy z jabłkiem. - to moge dac dziecku a nie facetom lat 18 i 40;))padli by z glody po takim obiedzie. ktos napisal duze zakupy , codziennie 3 facetom sniadania i kanapki do pracy i do szkoly, wychodza o 6 wracaja o 18 , wiec te kanapki musza byc tresciwe;)) ale ze ta sytuacja moze sie niepredko zmienic ,wszystkie rady wazne Narazie zawesilam wszystkie platnosci , ale bardzo sie boje,

Gość jeszcze nie wiesz co to bieda

ja będąc pod kreską bym nie kupiła - wody mineralnej ( przegotowana z kranu do soku tez dobra ) - czekolady ( moja waga tez by na tym zyskała nie tylko portwel) - wino - 8 piw ( alkohole do zapicia smutków) Ja tam wole głodować przez tydzień i nie mieć długów. No ale każdy robi co uważa za słuszne.

Gość masakraiiiiiiiiiiii
fakt piwo i wino kupil moj maz;)) ,ale moze odpuscie sobie zlosliwosci i podajcie swoje fajne przepisy,

Do Wyspiara. To bylo 8 op. piwa nie 8 piw. Do masakra... wylecz meza z nalogu, a na tydzien zycia 60 funtow Wam z palcem w dupie starczy.

Gość hej_sokoly
Co wyscie sie do tych piw przyczepily? :D Dziewczyna kupila tzw: osmiopak piwa czyli 8 piw co w zaleznosci od rodzaju piwa i sklepu kosztuje w sumie niewiele. A tu od razu rady leca - wylecz meza z nalogu. Moze NK ty sie wlacz na myslenie, nie chcesz nie kupuj a dziewczyna za twoje piwa nie kupila.

Gość bida......
moze sobie kupować co chce i ile chce ale niech nie marudzi na forum ze ona taka biedna jest i nei ma za co żyć i ze nie płaci rachunków bo woli alkohol kupić.

Gość masakraiiiiiiiiiiii
Juz nie komentujcie , znalazlam prace i to chyba duza lepsza niz ostatnia praca ktora mialam przez 3 lata;)) No i dobra wiadomosc ze moglam wyciagnac oszczednosci i nawet duzo nie stracilam ;)) dzieki

Gość hej_sokoly
No to gratulacje. Lubie takie osoby jak ty, ktore nawet w czasie "kryzysu" nie traca poczucia humoru :-)