Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca niestety

power point 2007, pytanie, POMÓŻCIE PROSZĘ!

Polecane posty

Robię prezentację i efekt ma być taki, że mam stronę, na górze tytuł a pod nim kilka podpunktow. Problem polega na tym, że podczas odtwarzania prezentacji cały tekst wyswietla mi się naraz, a chodzi o to, aby każdy podpunkt wyswietlał się osobno, po kliknięciu myszą. Pomóżcie, jak to zrobic? :(

ej no, wiem, że mnóstwo osób robi prezentacje w pp i nie mają z tym wiekszych problemów więc poratujcie mnie debiutującą w tym temacie :P

Gość stressed
musisz zaznaczyć ten punkt, a potem kliknąć w coś takiego jak pokaz slajdu i ustawić

Gość to wyżej to kłamwsto
:classic_cool: trzeba nacisnąć ctrl + Ó

ale jak zaznaczyć? możesz dokładniej, będę wdzięczna? Aha, podkreślam, że jest to wersja 2007 -kompletnie inna niestety od wcześniejszych pakietów Office

Jesli chcesz kilka podpunktow oddzielnie, to wstaw tyle pol tekstowych ile chcesz miec odrebnych elementow tekstowych, innymi slowy- kazdy podpunkt pisz w odrebnym polu tekstowym:)

BiD- ale ja właśnie tak mam- każdy wiersz jest w osobnej "ramce". I jak biorę na pokaz slajdów, to wszystko wyświetla mi się naraz- tytuł i wszystkie podpunkty :(:(:(

To wez powiedzmy pierwsze pole tekstowe i kliknij na nim prawym przyciskiem myszki i wybierz animacje niestandardowa, rozpocznij po poprzednim. z nastepnym polem tekstowym zrob tez w ten sposob i tak po kolei:) powinno sie udac:)

przejrzalam te kursy i niestety nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie, ale dzięki za pomoc :( BiD, gdzie jest ta opcja "animacja niestandardowa"? jak kliknę na pole tekstowe prawym klawiszem to mam tylko narzędzia edycji tekstu itp, nie ma w ogole takiej opcji :(

to sprobuj kliknac na ta "ramke";) a nie w tekst

jak klikam na samą ramkę, tzn- mówiąc prostym językiem, na same jej linie, to wyświetla mi się to samo czyli edycja teksty, rozmiar i położenie, hiperłącze, przesuń na wierzch/spód, formatuj kształt Chyba jestem ślepa ale nie widzę takiej opcji jak "animacja niestandardowa" :(

moze jeszcze sprobuj raz kliknac na ta ramke tym razem lewym przyciskiem (ale tylko raz) ona powinna zzobic sie troche inna i wtedy sprobowac z tym prawym przyciskiem

Znalazłam taką opcję jak "formatuj efekty tesktowe" i można tam wybrać masę pierdół takich jak tekst 3W, tekst pionowy, ukośny itp ale nic na temat tego, kiedy ma się pojawiac :( Tracę nadzieję powoli :( Pamiętam, że w dawnym pp była taka opcja z efektami i wszystkie wyświetlały się po prawej stronie, nie wiem czemu w tej wersji nie ma czegoś takiego :O Dzięki BiD że mi pomagasz, masz może jeszcze jakis pomysł?

Ale czy to sa napewno odzielne pola tekstowe? Mam pomysl- wyslij mi na e-maila kpie prezentacji- lub tylko ten jeden slajd- wstawie Ci to i odesle, bo inaczej to nie wiem jak to zrobic... co Ty na to?

Wydawalo mi sie, ze to co Ci wczesniej doradzilam powinno pomoc...

Ach, w końcu się udalo, klikałam i klikałam i w pewnym momencie wyskoczyła mi ta ramka z boku z efektami :D BiD dzięki wielkie za pomoc i anielską cierpliwość, Bóg zapłac;) 🌼

no to sie ciesze:) i napisz jak Ci dalej poszlo:)

na szczęscie już nie muszę Ci zawracac głowy i przesyłac, bo teraz powinno pójść jakoś :) Tak czy inaczej, uwazam, że ten PP2007 jest bardzo nieczytelny :O

ok, w razie problemów jeszcze napiszę :) Dzięki wielkie! :)