Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona gąska

jestem dziewczyną a kręcą mnie...cipeczki

Polecane posty

Gość zielona gąska

Jestem spokojną, grzeczną dziewczyną lat 24 :P Lubie facetów i mam do nich słabość (nie do wszystkich, ale tych, którzy mają wg mnie to coś). Ale jeśli chodzi o mastrurbację to nie dojdę inaczej jak patrząc lub wyobrażając sobie nagie dziewczyny, ze szczególnym naciskiem na cipeczki. Na pewno nie jestem lesbijką, bo nie lubię za bardzo dziewczyn, a jedynie kręcą mnie seksualnie. Jeśli chodzi o nagich facetów to ci na zdjęciach czy w filmach zupełnie sa mi obojętni, ciało faceta podoba mi się tylko wtedy, gdy uprawiam z tym facetem seks. Mój facet wie, że lubie jak my to mówimy "dziewczynki" :P Czy któraś z was dziewczyn też tak ma?

Gość zielona gąska
może jeszcze dodam, ze szczególnie dziewczyny mnie kręcą , gdy sa młode i są nazwijmy to w krępującej/poniżającej sytuacji np. u ginekologa lub podczas gwałtu - w takich sytuacjach sobie je wyobrażam

Gość janeczka z klanu
Hej, powiem Ci ze mam podobnie...nie kręcą mnie widoki nagich mężczyzn i ich ptaków...chyba bardziej mnie to obrzydza... a jak npp patrze na masturbująca sie dziewczyne to mnie to kręci, podnieca... i tez nie jestem les...

Gość Panna_Klara
Bo kobiety są piękne, pachnące i delikatne. Od zawsze wiedziałam że pociągają mnie i mężczyźni i kobiety. ah ah się rozmarzyłam

Ja tez marze, ale znalazłam juz odpowiednia dziewczyne do spróbowania tej rozkoszy:-)

haha, mam dokładnie tak samo :D podniecają mnie tylko te filmy, na których jest mineta... albo mokra cipka ;) co więcej, ostatnio stwierdziłam że mogłabym się zabawić z jakąs dziewczyną, ale nie pociąga mnie żadne całowanie ani zabawa piersiami... -kręci mnie sama zabawa cipką... tylko że nie żadna dziewczyna W REALU mnie nie kręci. bi nie jestem, mam faceta i stuprocentowo mnie pociąga ;)

Gość Tak na marginesie
bo cipeczki sa ciekawsze od penow, co w takim penie jest ciekawego do ogladania? ale jak akurat sie bzykam z facetem to widok jego sterczacej paly mnie tez podnieca ;-)

Gość malutkaEwa
zielona gąska -- możesz być bi ,napisałaś dziewczyny "kręcą mnie seksualnie ","ciało faceta podoba mi się tylko wtedy, gdy uprawiam z tym facetem seks" janeczka z klanu twierdzi,że nie jest les a pisze jak les.."nie kręcą mnie widoki nagich mężczyzn i ich ptaków...chyba bardziej mnie to obrzydza","jak npp patrze na masturbująca sie dziewczyne to mnie to kręci, podnieca..."

Gość Aneetka;*
ja też tak mam. już kiedyś całowałam się z dziewczyną i mnie podniecają ale nie jestem ani bi ani lesbijką

Gość Powiem Wam, że...
gdyby nie jeden facet to mogłabym się określić mianem "less" a tak to zdeklarowana bi... cipki i cycki są piękne ;)

Gość to nie musi znaczyc ze bi
moze znaczyc ze kreci cie samo pieszczenie przeciez

Gość ja tez lubie
patrzec na kobiety nagie, na ich cipki, podnieca mnie to strasznie. Mam ochote je lizac i byc lizana. Nie jestem less ani bi a jednak mam takie fantazje od lat. W nagosci faceta nie ma nic seksualnego, nic. Jedyne na co lubie patrzec z faceta udzialem, to jak ja lize. Jako 13 mialam takie doswiadczenie, calowalam sie z moja przyjaciolka, chodzilysmy na laki i sie calowalysmy godzinami.. bylo cudownie. Fajnie, ze wiele jest takich dziewczyn jak ja.

Skoro takie masz fantazje, to spróbuj kiedyś sexu z dziewczyną- jak Ci się spodoba bardziej niż facetem, to sprawa będzie jasna :P

Gość chyba bi
oj dziewczyny nawet nie wiecie jak mi ulżyło. ja też mam taki ,,problem'' jak autorka tematu. Cieszy mnie to że nie jestem jedyna. Skrycie marzę o takim doświadczeniu. Wierzę że kiedyś je spełnię

Gość Pupciaan
cipeczek wam się chce, myśle że należy wam się ostry anal, to zmienicie zdanie.

Gość rudlan
Nazwijcie rzecz po imieniu. Większość z Was jest w mniejszym, lub większym stopniu bi. Boicie się tylko spojrzeć prawdzie w oczy i zrobić ten pierwszy mały kroczek w kierunku sexu z kobietą.

Dzien dobry wszystkim tutaj,ja mam 36 lat i sama nie wiem co sie ze mna dzieje,na widok kobiecych ud a szczególnie w rajstopkach dostaje goracych potów,i jak bym mogła to weszła bym tam i lizała wszystko co tam jest dalej,a jeszcze zauwazyłam ze jak kobieta mi pozycza swoich fatałaszków to bardzo sie nia podniecam,czy ja jestem less?

Gość niuniasunia
...a ja mam taką fantazję - zabawa z dziewczyną w czarnej bieliźnie, wibratorkiem... rany, jak mnie to kręci...i mam nadzieję, że w końcu to marzenie spełnię;-)

a moze razem bysmy sie tak zabawiły,ja bardzo bym chciała dotykac nózek uroczej kobietki w czarnej bieliznie,mmmmm co za rozkosz musi wtedy być!!

Gość niuniasunia
no....czarna bielizna...czarna, bardzo skąpa bielizna...do tego jakieś ciekawe zabaweczki...oj, mogłoby być zaje*****cie!!!!

Gość kasiakicia90
milutka kasiakicia90@wp.pl

Gość gość
Hej jestem less i kręcą ,mnie napalone laski mieszkam z Złotowie moje gg 47314366

Gość gość
ja chetnie bym nakrył swoja zone przy takich igraszkach a pozniej dwie bym miał dla siebie ale by mogło byc fajnie .a kiedys cos mi moja o tym wspomniala

Gość gość
Ja jestem facetem,kręcą mnie c**eczki bez wloskow z wąskim rowkiem,najlepiej młodziutkie,chciałbym je piescic i w sądząc w nie.