Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

ZROBIŁAM DZISIAJ TAKI TEST

Polecane posty

ustawiłam sobie na gg opis \"zabije się\" dużymi literami,tak około 16. czekałam,czy może ktoś mi odpisze,nikt mi do teraz nie odpisał :O:O:O i to jest największy dowód,że jestem im obojętna :O:O😭 a było w tym czasie 7 osób na gg nie wierze że nikt nie przeczytał 😭 jestem wszystkim obojętna 😭😭😭:O:O:O

Gość chareze fil
idź gówniaro!!!! ile ty masz lat?? 13? 12? won do książek

Gość A MOZE222
A MOZE ZA CZESTO TAKIE RZECZY WYPISUJESZ, ALBO WSZYSCY CIE ZNAJA I WIEDZA JAKA JESTE I DLATEGO NIKT TEGO NA SERIO NIE WZIAŁ

ale wiesz co :O:O:O myślałam że ktos sie zainteresuje :( w szkole tez chodze przygnebiona,bo nie mam sily patrzec na te wszystkie milostki a ja ciagle sama😭 i to jest załosne,moze dla ciebie,dla mnie to problem 😭

no powiedz: osoba siedzi caly czas sama pod klasa,nie gada z nikim,ma podkrazone oczy czesto,smutna twarz i ustawia opis na gg zabije sie czy to cos nie znaczy :O:O??

oragnij sie! ludzie z głodu umierają, od ciężkich chorób. to jest tragedia a nie to ze patrzysz na miłostki. to poszukaj sobie faceta i nie narzekaj.

goni za modą i jest "mega emo" ostatnio dość często widuje takie osoby.. najczesciej ma jeszcze włosy spuszczone na ryj zeby nie bylo widać tej tak straszliwie smutnej twarzy.

nie jestem emo,po prostu nie mam sily patrzec na tych rozesmianych ludzi co by sie tylko bździli po katach i psiapsiółki obsciskujace sie po korytarzach :O:O bo ja nei mam nikogo 😭

nie wiesz jak to jest w szkole?że pytaja sie "masz gg" lub cos tego typu :O? ale i tak nikt ze mna ni gada,chyba zeby zapytac sie czy cos jest zadane :O

przeciez ona na prawde nie chce sie zabic tylko gada tak bo to dla niej jedyny sposob zeby zwrocic na siebie uwage. nie jest po prostu w stanie wymyslic czegos innego (czyt lepszego) 🖐️ i nie siedz tu caly dzien! oczy cie nie bola od gapienia sie w ekran?

nie bardziej boli mnie serce od tego wszystkiego,bo wszystko mi sie wali i mam straszne zmiany nastrojow,ide zglosic sie na topik dla samotnikow i odludkow :(😭 tam mnie wysluchaja i nie zjada😭

Gość Draż.
naprawde :)?

Gość Draż.
o kurwa :O

Gość aadddwww
z Ciebie to taka druga Przerwa wyrośnie

Gość Draż.
dam ci na emaila na pewno nie tu :P

Gość TUPTU
wypadki chodza po ludziach,wiec wydaje mi sie,ze sie nie powinno testowac i zartowac ani z zycia ani z milosci. poza tym jak sobie poscielisz tak sie wyspisz. komu jestescie winni jak nie sobie ze nie macie przyjaciol?