Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna.pożeczka

Pytanie o krocze faceta

Polecane posty

Gość czarna.pożeczka

mój chłopak jest 'tam' bardzo owłosiony i niby mi to nie przeszkadza i nie drapie mimo ze jestem całkiem wygolona na dole:p miałam trójkącik ale on tez woli mnie tam wygoloną,nie chciałabym zeby on golił swoje krocze ale po seksie wypływają ze mnie czasami jego kłaczki:o i pod prysznicem tez je widzę... próbowałam mu powiedzieć żeby je podcinał ale uwaza że golą sie pedały albo metroseksualiści, może coś w tym jest ale... Jak uważacie?

Gość czarna.pożeczka
tylko jak go do tego przekonac żeby nie urazić skoro jest delikatnie przewrażliwiony na pkcie gejów i metro? bardzo dba o higiene więc tu jest tylko kwestia tych włosków

Powiedz mu to co nam: że jego kłaczki często zostają w tobie, co jest dla ciebie kłopotliwe. Zaproponuj żeby je nieco skrócił.

Gość Anitka79
ojjj - konieczna depilacja - ew tylko jakas mala fryzukra - ale tak w pelni owlosiony i jadra - ojjjjj... moj na nakaz kompletnej depilacji ciala oraz nog.... skoro kobieta ma sie meczyc - to i tez on :)

Gość PAWEŁ_1
A czy nie wystarczy że będzie się golił tylko na buzi. I tak niektórzy mają kłopot z goleniem.

Gość czarna.pożeczka
eh no wiem, on tez ma wrażliwą skórę i po goleniu mimo dobrych kremów ma podrażniona skórę,a z tymi łonowymi chodzi tylko o to że to troche niefajne kiedy ze mnie wypływają po stosunku:o

Gość czarna.pożeczka
jakich gumek, John uważa. W ogóle jest wspaniale obdarzony przez naturę, jak i inni Afrykanie