Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa gapa

chcę zmienic prace - czuję się dojona, czuję się jak idiotka

Polecane posty

Gość pechowa gapa

zarabiam mniej niz moj 23letni , mlodszy o 6lat kolega-cwaniaczek, ktory jeszcze wzial 2 tygodnie wolnego, bo sobie wyrwal ząb. Mało zarabiam, mamią mnie tylko obietnicami i czuję się ogólnie jak idiotka. Inni maja obrywy, zlecone, duperele, a ja ciągle jestem w każdej pracy nowa i w każdej pracuję krótko i zaczynam od zera. :(Ech...

Gość mgddfgfg
skąd ja to znam, kombinatorzy zawsze mają najlepiej...

Gość ddfdsdfsd
zalozylam topik ze w tym kraju nic nie ejst normalne mamy sie cieszyc z najnizszej krajowej kurde co za beznadzieja to panstawo uczy oszukiwac

Gość mgddfgfg
ja jestem w stanie zrozumieć, że zarabiała bym mało gdyby każdy w tej firmie tak miał, gdybym była po prostu szanowana, a nie taki jeden oszukuje w żywe oczy i zarabia więcej, bo nie ma skrupułów.

Gość bo jutro tez jest dzien
ja tez tak mam, jestem zdołowana strasznie, mieszkam z rodzicami bo nie stac mnie na własne mieszkanie,jestem sama, nie mam kompletnie nic poza moim własnym pokojem( chociaż i tak dziekuje Bogu ze go mam) po za tym tez zawsze jestem wszedzie nowa, ciagle szukam swojej drogi i... gówno z tego wychodzi

Gość mgddfgfg
niektórzy gdzieś przypadkiem po znajomości, czy nie, od niechcenia trafią dobrą pracę, choć umiejętnościami, ambicją nie grzeszą, ja nie wiem dlaczego tak jest

Gość pechowa gapa
:( uu widzę, że jest nas więcej