Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhh

była kłótnia źle mi z tym..

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhh

dzisiaj poraz pierwszy tak naprawde pokłóciłam się ze swoim facetem.. :( oboje byliśmy w złych nastrojach, jego przed tem rodzinka wkurzyła i za nic nie dał się uspokoić ani przytulanie ani całowanie nic na niego nie działało.. aż w końcu nadszedł czas żeby poszedł na korki z matmy to jak powiedzialam ze idziemy juz powiedział że nie idzie zapytalam dlaczego nie chce isc uslyszalam BO NIE, zapytałam czy to przez to że ma zły humor powiedział że NIE IDZIE BO NIE. wstałam więc i zaczełam sie ubierać do wyjscia (bylismy u niego) zapytal co robie to powiedzialam ze ide bo nie bede z nim w ten sposób rozmawiać, nic nie powiedział patrzył tylko jak się ubieram przez chwile potem spuścił wzrok ubrałam się i powiedziałam 'to pa' i poszłam za jakiś czas mnie dogonił i zaczął przepraszać i powiedział że pójdzie na te korki ale i tak nadal miedzy nami nic sie nie poprawiło :( puściłam mu po korkach sygnal zeby dac znac ze nie jestem obrażona czy coś i zazwyczaj mi odpuszczał ale tym razem nic.. ehh :( nie wiem kto miał racje i co w tej sytuacji zrobić strasznie mi z tym źle i potrzebowałam się komuś wygadać.. to tyle dzięki.

Gość sssurrrenderrrr
rzuć go, tego kwiatu jest pół światu 🌻

Gość daj na wstrzymanie
niech Ci nie będzie źle...tak ma być, że to facet ma przepraszać. jeśli nie chce to trzeba tak odwrócić sytuację żeby i tak to zrobił:) Postąpiłaś dobrze!

Gość ehhhhhhhhhhhhh
daj na wstrzymanie dzięki pocieszyłaś mnie:) ale i tak martwie sie czy nie bylam zbyt ostra i surowa w koncu mial prawo nie chcieć iść bo i tak cały dzień miał zwalony.. ehh tym bardziej że mnie ostrzegał że teraz pewnie bede chciała go rzucić jak zobacze jaki potrafi być kiedy sie wkurzy.. na mnie to nie zrobiło większego wrażenia i nie chce go rzucać ale boje sie że on i tak będzie myślał ze teraz z nim zerwe

Gość humorzasty facet to cipkka

Gość olaboga krzyk
a ile masz lat? dobrze zrobilas. facet powinien byc dla swojej dziewczyny mily , a jak ma zly dzien lepiej sie nie widziec.

Gość ehhhhhhhhhhhhh
oboje mamy 19 lat, no tak ale zawsze jak miał zły humor to właśnie chciałam się z nim spotkać bo wiedziałam jak mu ten humor poprawic a dzisiaj nic.. lipa