Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanunka

błagam o pomoc!

Polecane posty

Gość nanunka

mam 19 lat, od 4 lat znam wspanialego chlopaka, a ok 2 lata bylismy razem. niestety 3 razy sie juz rozchodzilismy. To ostatnie rozstanie było przeze mnie, ponieważ pisałam z jednym kolesiem z którym mi sie wstaniele rozmawiało... w tym samym czasie moj chłopak mnie troche zaniedbywał. przez to wszystko wyszlo ze calowalam sie z tym 2. nie mogłam zyc w klamstwie i powiedziałam o tym mojemu chlopakowi. i tutaj wszystko sie skomplikowało... byłam taka głupia poniewaz stwierdzilam ze chyba wole byc z tym drugim, ktory powiedział mi ze jestem najwpanialsza itp i przeze mnie pocioł sie... chyba to zdecydowało ze wybralam tego 2, chociaz ze moj plakal i blagał... no i zaczela sie wojna miedzy mna a moim chlopakiem, myslalm ze moge o nim zapomniec i zyc z tym drugim... wszystko bylo ok... nawet z nim spalam;/ czego teraz zaluje... ale ostatnio stwierdzilam ze nie chce z nim byc tylko wrocic do mojego bylego... tak bardzo go kocham... w tym momencie mam dobry kontakt z jednym i drugim, ale niestety 2 chce ze mna bardzo byc a 1 powiedzial ze chyba nie moglby mi zaufac drugi raz... nie po takim czyms... tak bardzo go kocham i zaluje tego co zrobilam. wiem ze nigdy to sie nie powtorzy... chcialabym do niego wrocic ale nie wiem jak... chce udowodnic mu ze moze mi jeszcze raz zaufac.... trudno mi zapomiec o pierwszym razie z nim, jak bylismy razem na balu gim, na studniowce, o wyjazdach, naszych wyglupach. nigdy sie w zwiazku nie klocilismy... wszystko bylo idealne a ja musialam cos takiego odwalic... blagam o jakas rade... tak apropo to z moim bylym chodze do klasy a za kilka dni mam mature...

Gość nanunka
wiem wiem;) ale juz zastanawiam sie co potem... nie moge zapomniec... mysle o caly czas... jak go widze to nogi mam jak z waty..

Niby każdy zasługuje na drugą szansę,ale sama sobie zapracowałaś na to co masz.Było Ci za dobrze,to teraz masz jak chciałaś.A teraz czas żebyś dorosła i zrozumiała,że nie można mieć wszystkiego,wtedy kiedy tylko ma się na to ochotę.