Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhghjhj

ktorą kurke skorzana wybrac??????

Polecane posty

Gość gfhghjhj

chcialabym sobie kupic eko skorke ale nie wiem na jaki model sie zdecydowac, najwiecej jest tych prostych http://www.allegro.pl/item609043208_madonna_super_granatowa_kurtka_skora_nowosc_m.html co sadzicie o tej? jaki kolor najlepiej? chce taki kroj, zeby pasowal do obcasow. bo te z kieszonkami roznymi moim zdaniem nie pasuja wiec taka wydaje mi sie najlepsza

Gość Kurke
zlotopiorke:P

Gość Kurke
okropne obydwie:O Skaj:O

Gość Kurke
ja kupilam w tamtym roku za 399 w gino rossi naturalna skora:)

Gość Kurke
ta ostatnia mi sie podoba:) taka klasyczna:0 szybko nie wyjdzie z mody

Gość gfhghjhj
a ja moge na ten zakup przeznaczyc 120 zl :P nie jetem jakas dama tylko chce w miare przyzwoicie wygladac, wiem ze za takie pieniadze nie bede miala luksusu

Gość Kurke
zalezy jak sie ubierasz ta ostatnia taka elegancka:)

Gość gfhghjhj
zakladam adidasy i jeansy ale kupilam sobie teraz buty na obcasie i chcialabym wygladac bardziej elegancko ... ale nie wiem czy jestem gotowa az na taka zmiane jaka mialaby byc ta ostatnia kurtka. ... przymierzalam w sklepach wczesniej podobne do tych pierwszych wiec mniej wiecej wiem jak wygladam

Gość gfhghjhj
mieszkam w malym miescie i tutaj dziewczyny raczej sie nie stroja strasznie... wiec duzo chodzi w takich kurtkach dlatego nie wydaje mi sie zebym sie wsrod nich wyrozniala jako wiesniara ...

Gość ftutyujmhgbnm
Wydaje mnie się, że ta ostatnia będzie ci spłaszczać biust przy zapinaniu jak masz duży

Gość fiołki z mąki
Jedź do jakiegoś dużego miasta do galeri pooglądaj i kup właśnie taką, w której będziesz się wyróżniać

Gość rfhugujhj
tak tylko ze kurtka jest mi potrzebna teraz .... wiec nie mam czasu na zbieranie kasy a zreszta i tak mnie nie stac by bylo bo mam jeszcze inne wydatki a nie tylko kurtka... a do wiekszego miasta raczej mi sie nie oplaca biorac pod uwage koszty podrozy

Gość 3 maja
Piszą Ci tu żebyś odkladala na prawdziwa skóre bo bedzie na lata!!Tylko ze kobiety nie chodza w jednej kurtce pare lat !! mi się podoba ta pierwsza!! czarna choć foletowa też fajna:)

Gość advancee
Kurtki typu 1 i 2- tego badziewiea na stadionie jest pełno=- po 50-60 zł. Nie kupuj takiej bo zaraz wszystkie twoje koleżanki będą miały na karkach identyczne. Ale takiej jak ta ostatnia nie widziałam- bardzo fajna- i jak ktoś już tu napisał- szybko nie wyjdzie z mody. Ja bym kupiła ostatnią.

Gość ja sie pytam grzecznie
na co ci kurtka w maju? :s teraz to sie juz bez kurtek chodzi. Tym bardziej ze te skorkowe ma 90% młodzieży.

ja mam taka jak ta pierwsza, ale podoba mi sie ta druga, fajnie wyglada przy szyi. trzecia najlepsza, ale jesli masz sie zle czuc bo sie tak ie ubierasz to juz leepiej druga..

Gość bez wzgledu na cene
zadna kurtka skorzana,prawdziwa czy ekologiczna nigdy nie byla ,nie jest i nie bedzie elegancka.

Gość Ostatnia0987
Ostatnia jest bardzo ladna!

Gość skora jest była i zawze bedzie
sexi - pamietaj tylko ze sama kurtka nie wystarczy aby zwrocic na siebie uwage, pomysl tez o skórzanych spodniach lub spodnicy do kompletu!