Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszana

Co dalej będzie ?

Polecane posty

Gość zmieszana

Mam pewien " problem " jezli mozna to tak nazwać . Bylam z chlopakiem i rozstalismy sie w sumie bez powodu u neigo " wygasło uczucie " Rozstalismy sie jakies 4 miesiace temu . I dzis mam urodziny i on do mnie napisał zyczenia " wszystkiego Najlepszego ! . I kurde mamy ze sobe wkoncu normlanie rozmawiac " zgadzam sie z nim w 100 procentach . dzis juz nawet normlanie gadalismy i dogadujemy sie bez słow poprostu tak jak dawniej . I czy jezeli ejstesmy na stopie kolezenskeij da sie to wszystko odbudowac bo ja nadal darze go uczuciem i jest dla mnie wazny i zalezy mi na nim . Jak myślicie ?

Gość labambababa
Myslimy, że interpunkcja u ciebie kuleje.

Gość kotka69
jesli zostawil, to miał powód..

Gość zmieszana
"kotka69" tu nie bylo powodu własnie . I to jest najgorsze.

na pewno jakis powod byl, pewnie nie chcial Ci powiedziec i wstawil gadke o \"\"wygasnieciu uczucia\" nawet jak do siebie wrocicie, to po jakims czasie znow mu wygasnie, nudna zabawa

Gość kotka69
hm..nie wiem, ale chodzi mi o to, że jeśli zostawił, to jednak niestety chciał to zrobić, więc szanse na powrót maleją. Ale oczwiście może sobie rpzemyśli i wróci. Ważne byście mieli ze sobą kontakt :)

Gość zmieszana
No kontakt mamy ze osba ale czy sa jakis szanse na to zebysmy byli razem jeszcze ?

wynika z tego ze sie facet stęsknł jesli za Tobą, to zapewne bedziecie razem, chyba ze teski za TYM, to juz bycie razem nie jest takie pewne....

Gość zmieszana
Hmm no ale my widujemy sie codziennie a moze jest jakis sposob na to zeby rozbudzicw nim te uczucia ?

Gość raczej nie
Raczej sie nie nastawiaj, ze da sie to odbudowac. Jesli on z Toba zerwal i widzial, ze jestes zaskoczona albo z Ci przykro, to po prostu chce jakos CI powiedzmy to \"wynagrodzic\". Ja na Twoim miejscu nie liczylabym na nic. Po prostu chce pozostac w dobrych kontaktach kolezenskich. Podobno facet ktory raz sie odkochal nie zakocha sie drugi raz w tej samej kobiecie. CHyba, ze jeszcze on darzy Ciebie uczuciem, wtedy masz szanse.

Gość zmieszana
ale w sumie duzo przypadkow jest takich ze zoastaja na stopie kolezenskiej a pozniej znow sa razem bo uczucie wróciło . Nie iwme co mam myslec o tym ni nastaiwma sie na nic ale caly czas jest we mnie wiera i nadzieja ze to sie ułozy zyje juz z tym od 4 miesiecy ;)

Gość zmieszana
preferuję frizlowski model rodziny