Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katheygn

kobieta zajęta...

Polecane posty

Mam pytanko do panów... Często zastanawia mnie pewna rzecz... Otóż gdy jest kobieta , które Wam się bardzo podoba, robi na was wrażenie i chcielibyście właśnie taką mieć, a ona jest w poważnym związku, jest zajęta i nie specialnie zwraca na Was - co robicie? Zabiegacie o nią do ostatniej chwili czy poprostu nie zabiegacie , bo kobieta zajęta znaczy dla was niedostępna... Jednymi słwy: udpuszczacie sobie ją czy walczycie o nią?

Gość discovery
pewnie ze walczymy :) a jak wygramy to ja zostawiamy z obawy ze wykreci nam w przyszlosci podobny nr

pytam, bo może to głupio zabrzmi, ale kiedyś mialam duże powodzenie u facetów, a odkąd mam faceta i jestem z nim kawał;ek czasu już to jakoś wydaje mi się, że przestali się mną interesować... czasem mam wrażenie że się mnie boją...

Gość forumowy fifarafa
jak gościu ma 2m w barach to szybko się odkochujemy , instynkt łowcy to jedno a drutowanie szczęki to drugie , no i pozostaje kwestia samej zainteresowanej . Zdecydowanie łatwiej ukraść samochód niż serce zajętej kobiety :) nawet jeśli posiada on GPS i dobry alarm z immo.

Gość
po prostu się zestarzałaś :p obrączka na palcu to jest znak, że już z kimś jesteś i raczej większość facetów to szanuje - tzn. pogadają, pożartują ale nic więcej (zresztą niczego więcej nie oczekuję) :D

Gość forumowy fifarafa
Ej no nie pisz tej kobiecinie że jest stara bo wpadnie w depresję :D