Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisska1990

Już 4 TYDZIEN mam KRWAWIENIA miesiączkowe!! POMOCY opadam z sił !!!

Polecane posty

Gość monisska1990

witam jestem po pierwszym opakowaniu Diane 35, juz idzie 5 dzien przerwy taka jaka powinno sie robic na ores a krwawienie mam od pierwszego dnia brania tabletek, czyli juz 4 tygodnie !!!!!!!! CO MAM ROBIC?? Ginekolog mowi ze to normalne ale to chyba pizda nie ginekolog jezeli uwaza ze silne krwawienie przez tyle czasu to cos normalnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam takie silne krwawienie ze na 3 godziny ledwo co mi starcza najwieksza podpaska ze sklepu. Zakrwawiona po brzegi!! nie wiem co robic słaba bardzo jestem boje sie o jakas anemie mam ciagle bóle podbrzusza kur*wa płacze teraz boje sie i problemy z krzepliwoscia chyba tez mam bo mi dziąsła krwawią pewnie przez te jeba*ne tabletki o jaaaaaaaa ;(((((((((((

Gość pom poko
zmien lekarza, bo wyladujesz na ostrym dyzurze.

Gość ja cie nie piernicze
idz do innego gina, bo ten co bylas to naprawde jakas pizda a nie lekarz... ja na Twoim miejscu odstawilabym te tabletki, no ale ja sie nie znam :) lec do jakiegos normalnego lekarza...

Gość monisska1990
dziekuje za odpowiedzi, ogolnie postanowilam ze jutro tzn dzisiaj;p z rana pojde na badanie krwi zeby wykluczyc problemy z krzepliwoscią... no i pojde do jakiegokolwiek innego ginekologa... mam nadzieje tylko ze mi wkoncu okres minie... nawet nie wiecie co to jest za uczucie gdy tracisz nadzieję że okres w ogole ci się skonczy... ja wlasnie tą nadzieje straciłam :((

??????????? Czwarty tydzień krwawisz i jeszcze nie byłaś u lekarza?????? A mówią, że głupich nie sieją:O

Gość monisska1990
prosze cie nie obrazaj mnie! do lekarza nie poszlam bo moj ginekolog uwaza ze takie krwawienie to cos normalnego (lekarz chyba wie najlepiej... ? ;/) ale postanowilam zmienic lekarza, dzisiaj bylam na morfologii krwi i badaniu na krzepniecie...

Gość odswiezam temat

Gość roki500
i jakk masz już wyniki?

Gość monisska1990
bede miala po 14, na razie nic wiecej chyba nie zrobie, do ginekologow u mnie ciezko sie dostac na NFZ a doktorka chyba nic mi nie pomoze bez wynikow...

To nie sa 4 dni, a 4 TYGODNIE!!! A lekarze bywają omylni. Juz dawno powinnas pójść do innego gina, nawet prywatnie, albo zgłosić się na pogotowie, bo to nie jest normalne i może świadczyc o wielu chorobach z nowotworem łącznie.

Gość monisska1990
teraz tylko musze czekac za wynikami.. zobaczymy...

Gość monisska1990
a co ja mam innego zrobic jak do ginekologow na NFZ ciezko sie dostac a nie mam kasy na prywatna wizyte, najwyzej k*r*wa zdechne i bedzie swiety spokoj ;/;/;/

To kasę pożycz, poproś rodziców, koleżanki. Albo jedź na pogotowie.

Gość estera2323
nie czekaj .! idz zrób te badania. zdrowie a nie kasa jest najwazneijsza. wiem co mówie

Gość monisska1990
no i co... badanie krwi i jej krzepliwość w normie wiec jedynie co mogę mieć nie tak to hormony mi szaleją bo Diane 35, nie mam zamiaru zrujnować sobie zdrowia przez te tabletki, czekam aż okres mi się skończy, następnego opakowania nie rozpoczynam, wyczytałam ze maja bardzo toksyczny wpływ na wątrobę i jest to silna dawka hormonów, nie dla takiej delikatnej i chorowitej dziewczyny jak ja

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

Gość Biora te hormony...l
A potem placz.....