Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruger001

spóźniający się okres i przerwa w seksie, pomocy

Polecane posty

Gość kruger001

Mieliśmy z dziewczyną dość długą przerwe we wspóżyciu, jakies 2 miesiace, ostatnio zrobilismy to niecale 2 tyg temu i teraz spoznia jej sie okres. Czy to spóźnienie może być spowodowane przerwą w uprawianu seksu??

Gość błahahahahahahaha
:D :D :D

Gość ta sama marysia
;) :D:D

Gość kruger001
prosze o jakąs konkretną odpowiedź

Gość mała ewa
Jak dla mnie to nie przerwa w seksie jest przyczyną a raczej właśnie jego uprawiane w dni płodne:) To może byc ciąża , więc warto zrobic test i będzie wiadomo .

Gość kruger001
mała ewa a skad wiesz ze to były dni płodne, moja dziewczyna ma bardzo nieregularne okresy, pozatym byliśmy zabezpieczenie

Gość dojrzała panna
tak jak radziły dziewczyny kupcie test ciążowy i będziecie wiedzieć na czym stoicie co Ci da gdybanie tutaj trzeba się przekonać i juz

Gość mała ewa
pewnie ze nie wiem jakie to dni były bo piszesz bardzo nie precyzyjnie. tak wywnioskowałam z tego że sex był dwa tygodnie temu a juz niepokoi was brak okresu ( więc w cyklu 28 dniowym wypadałyby dni płodne) ale jeśli sami nie wiecie nic o swojej płodności to ja wróżka nie jestem. Jeśli było DOBRE zabezpieczenie to powinno byc OK. W każdym razie przerwa 2 miesięcy we współżyciu nie ma tu nic do rzeczy.