Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bum bum sialala

Do biorących tabsy

Polecane posty

Gość bum bum sialala

Witam, wszystkie użytkowniczki Yasminelle... ja już je biorę praktycznie 2 rok, do tej pory wszystko,ok tyle, że pojawiły się bóle brzucha, oraz coraz skąpsze krwawienia w przerwie;/ a teraz 5 dzień i nic nie ma brzuch muli, ale cisza tylko jakiś brązowawy śluz zrobiłam test(wiem głupie no ale już sama nie wiem) wyszedł negatywny na ostatnim badaniu lekarz powiedział, że jest małe rozstrojenie hormonów;(ja się czuje jak przed okresem a jego brak co ważne, mam bardzo stresujący tryb życia, jestem bardzo przemęczona;( nie wiem, dzwonić do lekarza czy co;/ aaa brałam antybiotyk, ale lekarz wiedziała, że biorę hormony :) a po za tym od tego czasu miałam już krwawienie z odstawienia:*

Gość niechcąca
Przy długim stosowaniu tabletek, okres może być bardzo skąpy, i należy pamiętać, że właściwie to jest krwawienie a ni ekres, i może w ogóle nie występować. Ja bym Ci radziła odstawić tabsy na jakiś czas, ja odstawiłam na ponad pół roku, i znowu zaczęłam brać teraz mam zamiar robić przerwy 2-3miesięczne co pół roku, i tak też mi zalecił lekarz.

Gość bum bum sialala
No tak, ale jutro zaczynam kolejne opakowanie:( zaczynać ?

Gość bum bum sialala
AHA:(

Gość ranyjulekkkk
brac mimo braku krwawienia, z reszta na krwawienie masz jeszcze 2 dni

Gość bum bum sialala
7 dzien jest dzisiaj, zle to sobie z nerwów policzyłam:( próbuje sie dodzwonic do lekarza, ale ma wyłączony tel:/ eh...