Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexocholiczkkkkakakaka

Silne pobudzenie.

Polecane posty

Gość sexocholiczkkkkakakaka

W swoim zyciu mialam 3 partnerow seksualnych, W tym mojego obecnego partnera.Z nikim innym seks niebyl taki jak z nim.Wie jak zrobic zeby kobiecie dogodzic.Na sama mysl o seksie z nim robi mi sie mokro.A jak sie kochamy to mam tak mokro ze niepotrzeba zadnego dodatkowego nawilzenia.AZ czasami sie wstydze ze mam tak mokro.Czy to jest normalne, zeby facet tak na mnie dzialal.

To normalne - napewno. Ja mam wiekszy problem - fakt, iż jestem baaardzo mokra sprawia, że mój partner mnie kiepsko czuje [jak mówi] i nie może osiągnąc orgazmu.

Gość ze tak powiem
mmezatka zmien partnera:-D

Gość gość
Bardzo słusznie, po prostu facet ma cienkiego i krótkiego fiutka, ja też takiego miałam ale go zmieniłam i obecny partner ma 21cm no i grubego, tak że ja czuję go doskonale i on mnie też czuj***ardzo dobrze.

Gość gość
21 cm?

Gość Dżordż Jukena
JUken kiedys jak mnie mierzyl to zrobil sie smutny i zaplakal :( Potem dodal do wszystkiego 5cm

Hehehe ! Złota kaczka dziennikarska dla PSUja ;) niby taka glupotka o tak rozbawi ze caly dzien mija przyjemnie hehe!a wy dalej sobie mozecie pisac o tych waszych pobudzeniach, nie chcialem przeszkadzac.