Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasina

Baaardzooooo prosze pomózcie

Polecane posty

Gość sasina

Mam bardzo wazne pytanie.kochalam sie z chlopakiem 7,03,2009r(byl to moj dzien owulacji)pękła nam prezerwatywa i cala zawartosc wplynela mi do pochwy.Nastepnie powinnam dostac miesiaczke 21,03,2009r.Dostalam 23,03,2009r i tak:1 dzien mialam dosyc normalna miesiaczke 24 juz mniej i tak do 28 prawie w ogole.oprocz tego co bylo dziwne to przewaznie czas trwania miesiaczki wynosi 7,8 dni a teraz 5 dni.Teraz powinnam dostac miesiaczke 20,04,2009r a jest dzien:23,04,2009r i nadal jej nie mam.robilam sobie test ciazowy(UniTest)w dn.21,04,2009r.i wyszedl negatywny aczkolwiek robilam go sobie przed poludniem albo kolo 12 13.Czy jest mozliwe ze jestem w ciazy.i kiedy jeszcze mam powtorzyc test i czy w ogole warto??:slyszalam ze po 10 dniach od dnia spodziewanej miesiaczki jesli okres sie spoznia.to prawda?:?:a i zapomnialam dodac ze prawie nigdy miesiaczka mi sie nie spozniala.ewentualnie jak juz tak bylo to gora 2 dni.bardzo prosze o szybkie odpowiedzi...Pozdrawiam

Gość Babcia Marysia
najprawdopodobniej jestes w ciąży moje gratulacje

Gość Imagination1984
no to chyba logiczne że możesz być w ciąży ;> nie mogłaś iść na drugi dzień po tabletke?

Gość Evangeline Lily..
za 9 miesiecy zostaniesz mamusia ciesz sie ze spelni sie twoje macierzyństwo

Gość asica asica
A co Wy gadacie! Nie straszcie dziewczyny!! to jest 1,5 miesiąca, jeśli test wyszedł negatywny, to o co chodzi?? zrób jeszcze jeden, raczej na pewno nie jesteś w ciąży!

Gość Iwcia-29
gatutuje i przygotuj sie do roli mamusi :D

Gość asica asica
test można robić już w dniu spodziewanej miesiączki. Czyli około 2-3 tygodnie od ewentualnego zapłodnienia. Zrób od razu 2. test i się przekonasz