Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynkakatarynka

sposób na moją okropną cere

Polecane posty

Gość katarynkakatarynka

mam okropną cerę, gdy patrze na nią bez makijażu to mnie aż odrzuca. Nie mam wielkich problemów z trądzikiem chociaz jakieś tam syki wychodza czasem po prostu nierównomierny koloryt, przebarwienia, piegi, czerwone plamki, blizny po wyciskaniu. Co mogłoby mi pomóc może macie jakieś sprawdzone kremy, maseczki, toniki itp? od 2 dni przemywam rano i wieczorem skóre sokiem z cytryny rozcieńczonym z wodą 1:1 i nie wiem czy mi sie wydaje ale skóra sie bardziej ujednoliciła, wybieliła, rozświetliła... hmmm, zobaczymy jak będzie po tygodniu. Robie tez peeling kawowy czyli mocny 2 razy w tygodniu....

zmień sposób odżywiania bez słodyczy chemii mięsa a za to dużo warzyw i owoców

Gość katarynkakatarynka
taak już zmieniłam sposób odżywiania jakiś miesiąc temu pije codziennie sok z marchwi i jabłek, wcinam jabłka i inne owoce warzywa staram sie jak najmniej chemi spożywać.

Gość monisska1990
mam podobny problem, mi krostki czasem wyskakuja ale wlasnie najgorsze są te inne niedoskonalosci m.in te co wypisalas, slyszalas moze o czyms takim jak laser IPL?? wpisz sobie w google i moze znajdziesz gabinet w pobliskim miescie gdzie takie zabiegi wykonują, poczytaj sobie o tym a moze nadzieja tobie powroci na sliczną cerę bez wad ! koszt jednego zabiegu to ok 200-250 zl zeby byly efekty widocznie potrzebne jest kolo 3-4 takich zabiegow ale wtedy ma sie cere jak pupka niemowlęcia, nowosc na rynku polskim i swiatowym, ja ze wzgledu ze nie mam tyle pieniedzy na razie nie moge pozwolic sobie na zabieg, w wakacje jade za granice zarobic i ta kase przeznacze na te zabiegi:))

Gość katarynkakatarynka
dzięki, poczytam o tym ;) muszę Ci powiedzieć że przed chwila zrobiłam sobie maseczkę ze startego jabłka miodu i kilku kropel oliwy z oliwek i( zawsze na rezultaty patrze przy oknie bo wtedy widać wszystko najlepiej) cera była ujednolicona nawilżona pory jakby mniejsze. Efekt super muszę ją robic częsciej ;)