Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydka Niska Okropna

chce seksu,ale boję się ciąży

Polecane posty

Hej,chciałabym zacząć się kochać ze swoim mężczyzną,ale po prostu się boję. Nie boję się współżycia tylko tego,że mogłabym zajść w ciążę. Wiem,że istnieje antykoncepcja:P chcielibyśmy się zabezpieczać tylko prezerwatywą,nie chce brać tabletek plastrów itp. Nie mogę przełamać lęku:o

Gość też tak mammm
ja biorę tabletki a i tak stres jest,nie pozostaje nic innego jak po prostu im zaufać i skupić się na przyjemności plynącej z sexu:) swoją drogą to nie zdecydowalabym się jedynie na prezerwatywy bo wiadomo-większe prawdopodobieństwo że się zsunie lub pęknie niż że tabletka nie zadziala...ale to wasz wybór:) Pozdrawiam

Gość tabsyy
no to wlasnie pora zebys zaczela brat tabletki :P lekarz napewno ci dobierze jakies odpowiednie dla ciebie. popros moze o jakies badania.

Ja tez sobie nie wyobrazam./. brania tabletek ..Zastanawiam sie nad krazkiem ...I wspolzyjac nie obawiam sie ciazy .. bo skoror decyduje sie pojsc z kims do lozka .. to mu w jakims stoponiu ufam ..

Gość gryczka
Prawidłowo użyta prezerwatywa jest skutecznym zabezpieczeniem, dodatkowo wybierzcie plemnikobójczą. Możesz do tego użyć globulki czy pianki plemnikobójczej. Jeśli bardzo się boisz, nie współżyjcie w dni płodne. Przy takiej ostrożności ciąża jest prawie wykluczona.

To kup sobie Lady Comp jak nie chcesz się truć... Chociaż to duży wydatek - jakieś 1800 zł, no ale masz antykoncepcję z głowy na całe życie