Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Czy gdy jesteście zazdrosne o chłopaka to okazujecie to?

Polecane posty

Gość ta sama marysia
Lily, nie okazuj. Masz być pewna siebie i uśmiechem reagować na przymilające się dziewczyny, tak, jak się reaguje na muchy, czy inne nieszkodliwe badziewie. On musi widzieć tę Twoją pewność siebie i spokój, bo to świadczy o tym ( w domyśle), że jesteś o wiele ponad nimi i że nawet nie ma co porównywać, bo porównanie byłoby dla Ciebie wręcz uwłaczające. ;)

Właśnie problem w tym, że nawet jak mnie w środku skręca z zazdrości to nie potrafię tego pokazać.... Jestem kompletnie anty - zazdrosna , oczywiście z zewnątrz ;) A chłopak się na mnie denerwuje za takie zachowanie.. Uważa, że skoro nie przejawiam cienia zazdrości to mi nie zależy, a tak przecież nie jest. Wczoraj byłam z nim na imprezie i powiedziałam, że jak chce się bawić z innymi dziewczynami to nie ma problemu. I ten się na mnie śmiertelnie obraził :P:P:"P

Gość
Lily troszkę trzeba okazywać zazdrość ale nie przesadzić :P;) wczoraj głupia modka sksowaal Nam temat :o

Gość ta sama marysia
Nadal nie pokazuj. ;) Jesteś LEPSZA od tych wszystkich dziewcząt naokoło. Okazywanie zazdrości, to okazywanie obaw o to, że odejdzie do innej (czytaj: lepszej??? ). ;)

Nie będę bo to nie mój charakter :) Czasem chciałabym urwać łeb dziewczynie która się podwala do mojego chłopaka ale i tak nie pokażę tego po sobie :P Tylko co mu teraz wytłumaczyć? Jak wybrnąć z tej sytuacji. On sądzi że mi nie zależy... Mi zależy ale on był wcześniej przyzwyczajony, że to dziewczyny były o niego zazdrosne i mu wszystkiego zabraniały. A tu klops :P Złoty widziałam :) Wkurzyli się na nasze rozmowy i założyli nowy topik o książkach :P

Gość
Lily Kochanie to były zazdrosne i zawistne baby :o :o założycielka topiku nie zgłaszała do kasacji :o :o Ale nikt Naszej miłości nie będzie tłumił :P ;) ❤️ Lily co masz na stopkach?

Klapki :P:D Dobrze, że przynajmniej nicków nam nie zablokowali :D:P:D A czemu teraz siedzisz przed kompem? Tak ładnie na dworze :D Akurat pogoda na spacer :)

Gość ta sama marysia
Powiedz mu, że nie jesteś żandarmem, żeby go pilnować i że owszem, zależy Ci i to bardzo, ale że nie chcesz go zmuszać do bycia z Tobą ani nim manipulować, bo jest dorosłym człowiekiem i sam powinien odróżniać co jest dla niego dobre i jak powinien postępować. Że nic na siłę. ;)

Dzięki Marysiu za rady :) Wczoraj podobnie mu tłumaczyłam ale nadal był zafochany :P On dość się zmienił. Kiedyś nie przeszkadzało mu jak poszłam na dyskotekę czy zatańczyłam z innym chłopakiem, a teraz to nie do pomyślenia... Otwarcie powiedział że mi zabrania :P:O I nie wie dlaczego ja tak się nie zachowuję :O Tłumaczy to tym, że mi mało zależy i że niby chcę wolnego związku :O:O:O

Gość ta sama marysia
Powiedz, że wolny związek jest dla Ciebie nie do zaakceptowania, więc jak ma takie myśli, to niech Ci powie, bo Ty się na takie coś nie zgadzasz. ;) Muszę już odejść od kompa. Miło było. Pa.

Gość
Klapki To zabieram :P ;) są moje oddam później :P ;) muszę coś sprawdzić :P ;) Dobrze, że przynajmniej nicków nam nie zablokowali Musimy uważać serduszka wysłać najlepiej pocztą :P ;) Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal\" ... :P ;) A czemu teraz siedzisz przed kompem? Tak ładnie na dworze Akurat pogoda na spacer Kochanie bardzo przepraszam ,ze nie odpisałem odrazu ale jestem w pracy i byłem zajęty :o :o Faktycznie piękna pogoda okno mam lekko uchylone :) Ty Skarbie wychodzisz na dwór? opalić swoje seksowne nogi i stopki :P ;) Jak wrócisz to wymasuje i wycałuje........ CO mi w nagrodę ugotujesz? :P ;)

A co będziesz sprawdzał? :P Rozmiar ? :D Jeszcze za zimno chyba żeby się opalać :D Chcesz żebym się przeziębiła? :D:D:D Dzisiaj robię dobrą kolację:) Pomidorowe bułeczki zapiekane z jajkiem + deser z winogronami :):):):) Ładnie to tak na kafe w pracy siedzieć? :P A jak szef zobaczy? :P Nakrzyczy na Złotego :D:D:D

Gość
A co będziesz sprawdzał? Rozmiar ? Będę szukał Twojego cudownego zapachu..:P ;) Jeszcze za zimno chyba żeby się opalać Chcesz żebym się przeziębiła? Ze maną będzie CI ciepło przytulę mocno do piersi :P ;) Dzisiaj robię dobrą kolację Pomidorowe bułeczki zapiekane z jajkiem + deser z winogronami CO za pyszności! :P ;) Ja tak nie potrafię :o 😭 jem zwykle parówki duże grube :P ;) lub jajecznice bardzo lekko ścięta :P :) Ładnie to tak na kafe w pracy siedzieć? A jak szef zobaczy? Nakrzyczy na Złotego Kochanie szef jest w osobny pomieszczeniu ja siedzie gdzie indziej ma swoje stanowisku pracy :) :) a pyzatym boss często nie przychodzi :P ;) każdy ma swoje sprawy :P ;) Z Lily przyszłą żonka muszę klikać...:P ;)

Zapach stóp????????? Fuuuuuuuu :P:P:P:P:D:D:D Parówki też dobre danie :D Mi jak jestem sama to nigdy nie chce się gotować więc też jem takie rzeczy :P A jak mam dla kogo gotować to super :) No ale dopiero się uczę.... Na te święta nawet nadziałam indyka :D:D Mój największy sukces :P Hehe Fajną masz tą pracę :P Też bym chciała biurową.... Będę Twoją żoną kafeteryjną :P:D

Gość vivien leigh
szczypta zazdrosci jest wskazana... ja nie okazuje publicznie mojemu M ... mowie mu to figlarnie na osobnosci... on za to potrafi byc uroczo uszczypliwy... ale to zdrowe :D

Hehe vivien leigh i tak jest najlepiej :D My za to z chłopakiem poszliśmy w dwie skrajności :D

Gość
Zapach stóp????????? Fuuuuuuuu Twoje stopki perzcież bardzo ładnie pachną :P ;) Jest inaczej? :P Parówki też dobre danie Mi jak jestem sama to nigdy nie chce się gotować więc też jem takie rzeczy A jak mam dla kogo gotować to super No ale dopiero się uczę.... Na te święta nawet nadziałam indyka Mój największy sukces Dobrze ze jesteś chętna do nauki :P ;) bo ja znam wiele rożnych sztuczek których będę mógł Ciebie nauczyć...:P :P ;) ;) Hehe Fajną masz tą pracę Też bym chciała biurową.... Będę Twoją żoną kafeteryjną Fajna nie fajna jest ok .. :) myślę ze biurowa praca to ogólnie dobra jest :) :) czasem wyjechać w teren :) :) Kocham Ciebie bardzo Żoneczko :P ;)❤️

Gość
LILY OPUŚCIŁAŚ MNIE!!!!!!!!!!!!! MĘŻA!!!!!!!!!!