Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5556676

Ona ma idealne cycki!

Polecane posty

wlasnie tak bym chcial jak na tym filmie, smakowac pupki kolezanki z pracy :)

wikusia, no szkoda hehe, a mam tu takie fajne zaplecze, pelno pudel po monitorach, byloby sporo miejsca na baraszkowanie...

Barbie, czasem fajnie pomarzyc, a i uzewnetrznic tez mozna, i to przyjemniejsze niz nurtujace mysli w samotnosci. wikusia - fajnie by tak bylo kilka razy w ciagu dnia, jak tylko mialabys chiczke, przychodzilabys do mnie, siadala albo przede mna na biurku, albo na zapleczu, a ja tylko odsuwalbym Ci majteczki i swidrowal jezyczkiem tu i tam :) w wersji light, lub swidrowal czym innym w wersji dluzszej :) Ze nie wspomne o innych pieszczotach przelotnych w niebezpiecznych sytuacjach, tj. jak inni mogliby nas nakryc hehe

a może mogłabym Ci się odwdzięczć:) rozpiełabym Ci rozporek... wyciągnełabym Twojego przyjeciela i najpierw pomalutku i delikatnie lizała go swojim zwinnym języczkiem... póżniej wsadziłabym go sobie do buzi i zaczeła ssać...

no i zaczyna byc coraz milej :) Jakkolwiek, moze uznasz, ze jestem dziwny, ale najwieksza frajde sprawia mi doprowadzanie do ekstazy kobiety, nawet bardziej mnie to kreci, niz zanurzanie \'przyjaciela\' w buzi partnerki :) Uwielbiam czuc i widziec, jak robi sie coraz bardziej wilgotna w wyniku moich dzialan i coraz bardziej sie wije i mruczy ... :)

wikusia, a Ty w pracy w ogole jestes? pracujesz gdzies? Bo ja w pracy siedze, troche sie zarumieniliem, a tu klient przyszedl :)

Gość dziewiczka
laska fajna ale to silikony widac na kilometr.szkoda

dzieki wikusia, wzajemnie, moze kiedys jeszcze cos sobie poskrobiemy :) Szczesciara, juz do domku, ja do 17, pozniej 2h jade do domu :-/ Niemniej zycze upojnego weekendu :) Buzki

no ja dopiero dzisiaj zaczełam-ale chce zobaczyć jak to jest:) a co byś chciał ze mna zrobić ???

Gość ehmmm..
facet tez ma pałę niczego sobie :) i na pewno nie silikon hehehe :D

tez bym sobie pobuszowal w pracy :) kiedys nawet ze swoja dziewczyna razem pracowalismy ale z nia to nic sie nie da robic :(