Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghghgh555

GDZIE ZNAJDE NORMALNE ZWYKLE DŻINSY ?WSZEDZIE JAKIEŚ POSZARPANE I PRZECIERANE!

Polecane posty

Gość fghghgh555

wczoraj bylam a galeri krakowskiej ...szukalam dzinsów ..normalnych prostych i ładnych a tam same poprzecierane i podarte ..co to ma być ?czy wszystkie takie są w sklepach ?ja bylam tylko w niektorych sklepach w galeri akich jak h&m i inne i tam same paskudne i do tego drogie dzinsy ..

Gość no falttttt

Gość ...blefff...
w GK widziałam wczoraj w MANGO bardzo ładne, normalne :D dżinsy :)

Gość w camaieu
zwykłe, klasyczne jeansy. z prostą lub poszerzaną nogawką. 99zł lub 109(albo 119?) teraz niektóre kolory przeceniły się 20%.polecam

fghghgh555 - mam podobny problem. wymarzyłam sobie proste długie ciemne w miarę gładkie, długość niestety co najmniej 34, ale w tyłku nie jestem szafa, więc mam problem :O nie chce mi się wywalać 200 za spodnie, nie zarabiam tyle... a tu jakieś hafty... brokat.. dżety..

kazdy markowy sklep z dzinsami ma kalsyczne modele,w zwyklych sieciowkach tez sa tylko trzeba poszukac lub zapytac sprzedajacych czy takie sa.

a tak ogolnie to jakos ost nie widzialam az tak duzo spodniz jakimis dzetami itp, raczej zwykle,klasczyne

Gość habahaba
ja znalazlam fajne dżinsy w galerii kazimierz w sklepie Camieau. Niestety były dość drogie - 200 zł, ale są normalne - bez przecierania, bez brokatu, bez streczu - prawdziwy dżins :)

Gość frufru
poszukaj w Jukonie - jak na sklep firmowy dzinsy są dośc niedrogie (100-130zł), w fajnych fasonach i niezłej jakosci.

Gość gfdshsfdhgfdhgfd
A JA MAM inny problem. a tez chodzi o spodnie. Otóż gdzie nie pójde to rurki ! Kurwa nie mozecie ludzie zrozumiec ze niektórzy moze nie chca i lub nie moga tego nosic!? Nie podobaja mi sie takie spodnie! A wszyscy w nich łaza teraZ na mase! Chce ładne proste lekko rozszerzone dzinsy? Czy to tak dużo !

Gość gfdshsfdhgfdhgfd
no a jak juz są jakie takie to jak na złosc mają te rózny niepotrzebne PIERDOŁY! 200 kieszonek, wszedzie jakies zasrane brokaciki, srokaciki i rózne takie! + jeszcze jesli są normalne to na 170 ! ludzie.

Gość w tesco maja duzo
jeansow. w cherokee. duzo roznych glownie rozszerzanych, dobrych gatunkowo i tanich.

Gość OEJEJKU
MNIE TEZ WKURZAJĄ TE RURKI!!! NO KURDE DO JAKIEGO SKLEPU SIĘ NIE WEJDZIE TO PRZEWAŻAJĄ RURKI!!! a JA AKURAT BEZNADZIEJNIE WYGLĄDAM W RURKACH BO JESTEM SZEROKA W BIODRACH NIE NO PORAŻKA