Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona i zmartwiona

Jak to jest z tymi testami ???

Polecane posty

9 dni temu miałam okres - 3 dni obfite krwawienie, 1 dzień plamienie. Mam bardzo nieregularne cykle (30-40 dni) więc z Mężem kochamy się z użyciem prezerwatywy gdyż jestem dopiero 9 miesięcy po porodzie i nie planujemy narazie następnego dziecka. Zrobiłam dziś test ciążowy. Odczekałam tak jak pisało na nim- 5 minut. Była jedna kreska. Kilka godzin później zerknęłam na niego jeszcze raz i była tam druga bladziutka kreseczka. Czy ten wynik mam traktowac wiarygodnie ?

uffffffff dzięki wielkie!!!

Producent pisze na opakowaniu, że po jakimś czasie wynik jest niewiarygodny. No i pewnie tak jest. Mi niejednokrotnie tą druga kreskę po dłuuuuugim czasie pokazywał, kiedy nie byłam w ciąży.

Gość ...............33
po kilku godzinach różne rzeczy mogą się dziać ;) ja zrobiłabym badanie krwi, ale przy 9 miesięcznym niemowlaku rozumiem jeżeli nie masz do tego głowy ;)

dziękuje ślicznie za odpowiedzi !!

Gość edytus
ja tez tak mialam po czasie oczekiwania 5 minut wyszla mi jedna kreska a gdy po godzinie spojzalam byla druga wiec dla wiekszej pewnosci zrobilam nastepny test i co jednak jestem w ciazy i czekam teraz na rozwiazanie radze zrobic drugi tet i jak w pierwszych minutach nie pojawi sie druga kreska to raczej nie jestes w ciazy ale dla pewnosci powtoz test zycze powodzenia

Gość analfabetka czy co
na ulotce jest napisane wyraznie