Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek z klanu ryśka

wytłumaczcie mi proszę pewien kobiecy zwyczaj

Polecane posty

mianowicie zauważyłem że wiele kobiet gdy siedzi to rękę wkłada pomiędzy nogi. Jest to zachowanie spotykane bardzo często u kobiet. Dlaczego tak robicie???

Gość gigital calculator
głupia, to ze ty tak masz, to nie znaczy że my też?? Grzebiesz, zbierasz "mół" za paznokieć i wąchasz to potem delektując sie tym....

Gość ednolqwj
oznaka wstydliwosci , lub gdy jest bardzo zimno, ciezko powiedziec tak jak mezczyzni , czemu chodzicie jakbyscie mieli arbuzy pod pchami ;/

Gość Alcia15
Trudno powiedzieć ;) Jak to czytałam to zauważyłam że właśnie trzymam rękę między nogami ;D;D To po prostu takie przyzwyczajenie ;)

Gość pom poko
z zimna. wiekszosc kobiet odczuwa zimno i ta reka grzeje.

gigital calculator proszę cię nie wypowiadaj się w moich tematach więcej, zadałem kulturalne pytanie a tobie nie wiadomo o co chodzi poza tym ja tak nie mam ponieważ jestem mężczyzną . I ja nie piszę kurwa o jakimś grzebaniu w kroczu jak zapewne ty robisz skoro masz to na myśli tylko o trzymaniu ręki pomiędzy nogami. Wstydliwość??? Czy ja wiem? może jest to pierwotna przyczyna tego zachowania, spowodowana noszeniem spódnic. Jednak robią to też kobiety w spodniach. Zimno? Zimą może i tak ale zachowanie to zaobserwowałem także i latem.