Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baleyageeeee

blond plus czekolada

Polecane posty

Gość baleyageeeee

mam farbowane na czekolade wlosy (wyszedl bardzo ciemny braz niemalze czarny), chcialam zrobic sobie balejaz, zapisalam sie do fryzjera i jutro mam isc i mi zrobi chyba balejaz blond plus czekolada, ale na necie nie moge znalezc jak to dokkladnie bedzie wygladalo, moze ktos mi wkleic linki do jakis zdjec????

Gość poszukujacaaa
Hm, takie kontrastowe balejaże moim zdaniem wyglądają dość tandetnie...

Gość baleyageeeee
no dlatego pytam nie chce wydac kupe szmalu na cos takiego:( wiec powiedziec jej ze chce inny balejaz???? jaki bylby ladny mam jasna cere i niebieskie oczy (jestem naturalna szatynka)

Gość roznicowanie zroznicowanie
nie dosc a bardzo tandetnie

Gość baleyageeeee

Gość baleyageeeee
nie chce wygladac tandetnie:(

Gość poszukujacaaa
szczerze mówiąc mnie balejaże w ogóle nie przekonują, jedynie jednolite, naturalnie wyglądające kolory. Myślę, że przy Twoim typie urody ładnie będzie wyglądał zarówno ciepły, miodowy odcien blondu jak i ciepły odcien jasnego brązu.

Gość baleyageeeee
ojoj to to odpada, cos takiego miala moja kolezanka z roku i strasznie to wygladalo;/ to jaki bylby ladny waszym zdaniem? chce byc blondynka ale nie zeby miec miec pasma jednakowego koloru tylko jakis dwoch - platyna i cos jeszcze moze, brak mi pomyslu:(

Gość poszukujacaaa
platyna?! to ja nic nie doradzę w takim razie, bo moim zdaniem platyna nie wygląda dobrze z niczym :O

Gość baleyageeeee
platyne zapodalam bo jak wrzucilam fraze balejaz blond plus czekolada to na google grafika mi wyskoczylo zdjecie wlasnie kawalka czyjejs glowy:P i bylo podpoisane ze balejaz platyna z czyms tam i wywnioskowalam ze to ladne:P ja sie nie znam w ogole na kolorach wlosow a szczegolnie na blondach a brazu juz nie chce:(