Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irrrga34

CHCE KUPIĆ ROWER- NIE WIEM JAKI???

Polecane posty

Gość irrrga34

Nie mam zielonego pojęcia, może ktoś mi doradzi. Jestem kobietą , mam 178 wzrostu ( o to mi najbardziej chodzi-jak dopasowac do wzrostu), chce żeby był w miarę dobrej firmy w cenie około 1500 zł.

Gość rysiek co ma swoj klan
Widzę że nikt sensownie ci nie odpowiedział. Najpierw zastanów się do czego ma być ten rower? Wiadomo że do jeżdżenia, ale zastanów się do jakiego jeżdżenia. Czy będziesz nim dojeżdżać codziennie do pracy, czy może będziesz używać go do niedzielnej rekreacji, czy będzie to rower użytkowy żeby do sklepu po piwo podjechać, a może do turystycznych wypadów w góry, czy jazdy po lasach. Bo do każdej z tych typów użytkowania roweru najlepiej nadaje się inny typ roweru. Jeli do sklepu po piwo to składak, jeśli do pracy do koniecznie musi mieć błotniki, jeśli do niedzielnej rekreacji to jakiś rower turystyczny, a jelsi las cy góry to popularny rower górski.

ooo, to tak jak ja, też chcę kupić ale nie do końca wiem czego chcę (jak zwykle), mój góral już jest przeżytkiem, poza tym potrzebuję taki model, żeby fotelik dla dziecka zamontwać chcę tez kupić rolki, ale na tym to juz lepiej sie znam

Gość matylda3456
Wszystko zalezy jakiego roweru potrzebujesz a raczej do czego. Inny jest do jazdy po mieście a inny w teren. najbardziej uniwersalne sa rowery crossowe takie jak ten :) http://www.cyklotur.com/rowery/crossowe/p,rower-orkan-3-0-m-stalowy-romet,439118.html