Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kurcze bele

Płeć dziecka na zdjeciu usg

Polecane posty

Czy któraś z was posiada takowe?? Badz zna link do zdjecia badz filmu na ktorym jest widoczna plec dziecka. Najlepiej przed 20 tc. Pytam poniewaz takowe posiadam ale nie jestem pewna co do tego co tam widze. Szukalam na youtube sa ale niestety malo przejrzyste i nic nie widac

Gość marlenka..
chłopak jak nic

hahaha , a ja widze ze nic nie widze, lokarz dokladnie powiedzial ze plci jeszcze okreslic nie moze i jak chce to mam sama glowkowac, temu pytalam o inne zdjecia dla porownania. A w poprzedniej ciazy ja widzialam jajka jak dwa berety a urodzila sie sliczna corunia :) Jak znajdowalam zdjecia to widac juz duze chlopiece narzady a tu widze ze w zasadzie cos jest ale nie jestem pewna co :)

Wtedy pewnie widziałaś wargi sromowe ;) Jak lekarz widzi siusiaka, to może go nawet zmierzyć. Koleżanka w 22 tyg ciąży usłyszała, że siusiak synka ma 1 cm ;) Siusiak wygląda tak, jakby to była kość - jest znacznie bielszy niż tkanki obok. A na tym zdjęciu nic nie widać, może kółko trochę przysłania i sugeruje, że za nim wyłania się penisek, ale tak naprawdę to nie widać nic co można by zdecydowanie uznać za siusiaka :P

zyrafa-Ty jestes polozna to i sie pewnie znasz na tym,dla mnie wygladalo jak siusiak :Pcoz laik moze zobaczyc na takim zdjeciu? pozdrawiam

to w koleczku to kawalek nogi... zobaczcie tam wyzej jest jej ciag dalszy... na tym zdjeciu faktycznie nic nie widac...

temu pisze ze widze ze nic nie widze :) myslalam ze ktos moze ma podobne zdjecie i wie jaka jest plec dziecka :)

Gość dddddddddddsre
stawiam na dziewczynkę

ddddddddddsre dawno sie nie odzywałas :) a ty juz wiesz może co nisisz pod serduchem?? Ja mam nadzieje ze sie dowiem w maju na usg polowkowym , wiesz dokaldniejsze i dziecko juz wieksze.

Gość blueberry lady
kurcze bele i co sie w końcu wykluło? synuś cz córeczka?

ja mam zdjęcie zrobione jakby od dołu (tak jakby dziecko usiadło na głowicy z USG :) ) i na takim zdjęciu idealnie widać, że spodziewałam się chłopca.

Gość djpitunia
W takim razie mogę wnioskowac,że będę miała chłopczyka??? pomóżcie gdyż sama już nie wiem czy widze kwiatuszka czy ptaszka :-)