Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 dzieci

dziewczyna z 2 dzieci...pokocha ją ktoś?

Polecane posty

No własnie temat o dzieciatych a nalot prawiczków:P:P:P

Gość Monia 25latka
To jest poważny temat a nie gadanie o prawiczkach

skoro jak mówisz jestes prawiczkiem... to co ty wogóle wiesz o problemach matek z dziećmi?? po co sie udzielasz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia?

"skoro jak mówisz jestes prawiczkiem... to co ty wogóle wiesz o problemach matek z dziećmi?? po co sie udzielasz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia?" Wasze problemy, to wasze problemy nie muszę mieć na ich temat dogłębnej wiedzy. 🖐️ A co byłoby ciekawe? Gdybym napisał, że marzę o takiej albo by mi to nie przeszkadzało? :D Jestem prawiczkiem i wiem, że takiej bym nie chciał, i swoje zdanie mam prawo przedstawić. 🖐️ Wychowywanie cudzego dzieciaka to porażka i frajerstwo. 🖐️

kropuś kropuś młody ty i głupi:P Nie każdemu życie układa się tak jakby chciał. Nikt przecież nie każe tobie brać samotnej matki:P ale pytanie było ogólne czy ma szanse więc ma a i sama przypuszczam nie chciała by prawiczka

odnoszac sie do rzeczywistosci to jak to w zyciu bywa, jedne - samotne z dzieckiem - maja stalych partnerow a inne nie i nie chodzi tu bynajmniej o ich charakter, urode czy cos jeszcze. a o co chodzi? nie wiem:( wiec dziewczyna z dziecmi ma szanse, no wlasnie "SZANSE" i nie wszystkim wszystko jest dane. co z tego ze ktos ci napisze: tak pokocha cie ktos. nikt ci tego przeciez nie zagwarantuje. nie nalezy wiec uzalezniac swojego szczescia od faceta, bo jak sie same przekonalyscie raz jest raz go nie ma, raz jest fajnie a raz nie itp. itd.

Gość jeśli
dlaczego ilość i ogólnie posiadanie dzieci ma decydowac o tym, czy jest się zdolnym do pokochania i bycia kochanym? Mam wrażenie za miłośc uważacie seks na pijaka, po imprezie, w samochodzie... Miłosc to miłość, nie ma nic wspólnego z tym, czy jest się rodzicem, czy nie.

mama witaj :D kropek ideały piękna rzecz tylko ciężko z nich wyżyć:P

jeśli nie do końca tak jest miłość to miłość ale zdrowy rozsądek też się liczy:P Jeżeli taka matka ma każde dziecko z innym i młody wiek to jednak lampka ostrzegawcza się zapali:P

Kropka ja wiem, że one by chciały by każdy pisał, ze o takich marzą przystojni, zaradni i wolnii faceci z wysoką pozycją społeczną ale tak nie jest. Dziecko jest olbrzumim minusem dla wiekszości facetów. 🖐️

Gość jeśli
Więc co łączy ludzi takich jak np mój sąsiad- chłopak na wózku inwalidzkim i jego piękną dziwczynę? Nie powinna się jej zapalić "lampka: ? Człowieku, nie istnieją żadne lampki, jeśli kogoś pokochasz, miłośc to nie big brother!

Gość jaki durny topik
jakie mam szanse na wygraną w totolotka?Zadnej,bo nie gram:P dziewczyna z 2 dzieci...pokocha ją ktoś---szanse są ,ale jeśli bedziesz pytać na kafe czy Cię ktoś pokocha to nic z tego nie bedzie:D rozglądaj sie uważnie,by nie przeoczyć fajnego faceta :)

Gość jeśli
powariowali! Za młodym :) zbyt młodym, aby być jakimkolwiek kandydatem dla niektórych kobiet :) dlatego właśnie młode chłopaczki mnie zupełnie nigdy nie interesowały! A pozycja społeczna co mają do miłosci? A może gruby portfel i fioletowy VW Golf po tuningu (czytaj płetwa i czarne osłonki na lampy) hi hi hi :)

jeśli ty chyba bardzo naiwna jesteś i myślisz że faceci są bezkrytyczni w miłości POBUDKA tak nie jest i w sytuacji którą ja opisałem nie ma żadnych szans. Żaden facet nie zaakceptuje kurewki a laska która ma dwójkę dzieci z różnymi facetami i np 20 lat za taką będzie uchodzić

Gość jeśli
chyba mogłabym być Twoją matką :) coś mi sie wydaje, ze taka jest właśnie różnica wieku między nami:) i choćby przez to mam więcej do powiedzenia w temacie... Uwaga: kury to się skrobią:) nie rodza dzieci:) Jak chcesz fajną laskę na tylna kanape auta tatucia - rzecz to twoja:0 Miłośc to zupełnie inna rzezc chłopczyku:) na Ciebie też przyjdzie pora :)

Gość jeśli
kurwy - miało być :)

jeśli nie ośmieszaj się do końca :P bo ze swoimi ideałami miłosci to raczej ja mógłbym być twoim ojcem:P

Gość jeśli
ośmieszam się? niesamowite. Ideały miłosci powiadasz? To co tu robisz??? Uderzaj w miacho, bo wszystkie najłatwiejsze ci podbiorą:)

jeśli wiesz chyba tak zrobie wyjade moim golfem I ze spojlerem i każda laska będzie normalnie sikać na mój widok tylko jeszcze włosy sobie muszę na żel postawić i założyć złoty łańcuch. buhahahaha żałosna jesteś nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem