Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2 dzieci

dziewczyna z 2 dzieci...pokocha ją ktoś?

Polecane posty

Gość jeśli
nie, nie do Ciebie. Kurestwo a dzieci to naprawde zupełnie inne sprawy! Zrozum, kobieta chcąca seksu, puszczająca się usunie kazą jedną ciążę, bo dzieci będą dla niej tym, jak to nazwano- bagażem, czy balastem. Dzieci to największa miłość jaka istnieje na swiecie! Nikt nikogo nie moze do niej zmusić, więc jesli nie rusza w tobie żadne "strunki" jakaś kobieta- i milion kolejnych to nikt tu nic nie poradzi. Ale, moze się tak kiedyś wydarzyć, ze poznasz kogoś, zaiskrzy, zapłoniesz ;-) i dowiesz się, ze ona jest matką. Czy to, ze dzieci mają różnych ojców oznacza kurestwo? Naprawdę? A co z panienkami z akademika, które rżną sie niemal co noc z innym- niezliczone ilości penisów miały w sobie w ciągu jednego roku akademickiego! Naprawdę nie tędy droga panowie!

Gość jeśli
żałosna :) hi hi hi :) jak się uniósł :) dzieciaczek :) po co te nerwy młody byczku?

kropuś jeszcze nie:P jeśli nie uniusł ale jak ciebie czytam to twierdzę że są dwie rzeczy nieskończone a do jednej nie jestem przekonany:P

Gość jeśli
szukajcie szans :) boszzz....miłośc to miłość, a szukac to mozna bolca na jeden wieczór. Ok, jasne! Ja nie mogłabym zakochac się w kimś, kto głosi takie poglądy:) za śmieszni:) A faceci po 30 mają dużo więcej w głowach, nie dyskutują zarzucając innych "żałosnością" lub "ośmieszaniem" :)

Gość missssss you
zycze wszystkim prawiczkom po 20-tce zeby sie zakochali w kobietach z dziecmi, a propos to i tak ich bedzie czekac,reszty niech sie sami domysla

jesli niestety ale taka jest brutalna rzeczywistosc. nawet jezeli taki sie cydem zakocha to znajomi go uswiadomią i długo to nie potrwa. Ale znajdziesz kiedys jakiegos faceta, nie martw sie. :)

jeśli to pozostaje życzyć znalezienia takiej miłosci no ale szanse takie same jak przekroczenie prędkości światła i zbadanie osobliwości:P:P:P

Gość jeśli
DK i tam coś dalej:) widzisz, szkolony jesteś w zapodawaniu, że żałosna etc, teraz się widzę szykujesz, aby mi mocniej przyłożyć, prawdziwy dżentelmen z ciebie, prawdziwy skarb, co to przebiera sobie w babkach jak w ulęgałkach;-P tak na przyszłość- bo pewnie głupiej tez nie chcesz :) uniósł pisz lepiej przez "Ó" :)

Gość jeśli
chłopcy moi drodzy! Ależ ja swoją miłość mam! I nie mam nawet miejsca na myślenie o innej :)

jeśli i owszem szkolony i to przez takie jak ty:P no widzisz jaka ty mondra jezdeś

Gość jeśli
muszę zacytować: " jeśli to pozostaje życzyć znalezienia takiej miłosci no ale szanse takie same jak przekroczenie prędkości światła i zbadanie osobliwości: No i przeczytaj to raz jeszcze i pomyśl, coś napisał. Czy to znaczy wg ciebie, ze jesli nie znajdzie sie miłosci w życiu, to nalezy brać, co leci? No, gratuluję! DLA MNIE TO JEST WŁAŚNIE KURESTWO

Gość jeśli
ok, bardzo dziękuję za urocze kilka chwil ale już od dłuższego czasu mowa jest o niczym i zaczęłam ziewać. Niech was Bóg błogosławi dzieci! I radosnych polucji :) :)

jeśli podkreśliłem takiej a to jest różnica naucz się czytać ze zrozumieniem albo cofnij się do podstawówki:P nie istnieje miłość bezkrytyczna a ty w taką wierzysz

jesli ale o co Ty walczysz? Kobieta z dzieckiem jest mniej atrakcyjna dla wiekszosci facetów, koniec kropka. Maja szanse na znalezienie faceta oczywiscie ale duzo mniejsze. 🖐️

Gość eda 82
Na pewno z 2 dzieci jest mega ciężko znaleźć kogoś kto Cie pokocha to jest pewne na 1000000000% szansa jest jak 6 w totka

Gość marcyysia
eda masz racje jeśli nawet ta kobieta jest atrakcyjna to i tak 99% potencjalnych partnerów nie zaakceptuje tych dzieci nawet jeśli znajdzie kogoś będzie szczęśliwa i będzie z tym kimś a dzieci będą na tym cierpieć to co to za matka

Gość kkkkkkkkk
eda82 Na pewno jest większa szansa niż przysłowiowa szóstka w totka Sam jeszcze nie dawno mówiłem że nigdy w życiu uważałem że to frajerstwo a kiedyś się złapałem na takim rozumowaniu że w sumie to spotyka się przecież z kobietą a nie dziećmi że dziecko przecież tej kobiecości nie odbiera. Na pewno chciałbym wiedzieć jak doszło do tego że jest sama z dzieckiem i liczył na max szczerość. Miało by znaczenie czy kobieta szuka frajera do dziecka a nie że liczy się dla niej facet jako facet Kiedyś twierdziłem że nigdy a teraz, choć nadal nie chce wchodzić w tego typu związki to biorę taką możliwość że życie może się różnie potoczyć. I na pewno nie jest to związek dla prawiczka, w sumie jest to związek na który może zdecydowac się doświadczony facet który swoje w zyciu przeszedl również w sprawach seksu. Ja sam takowy się nie czuje ale zdaje sobie sprawę że dojrzalszy życiowo facet sam inaczej pojmuje tego typu sprawy

wychowywanie cudzych dzieci to nie frajerstwo jak napisał któryś prawiczek, wręcz przeciwnie, to poświęcenie, oddanie, odwaga...to co piękne moja znajoma rozstała się z mężem(pił i odszedł, nie wie nawet gdzie jest, co robi)teraz żyje w związku z mężczyzną który także jest po rozwodzie, ma 2 synów Jej córeczka przepada za nim, zresztą jest jego oczkiem w głowie, natomiast jej syn...no cóż buntuje się, nie wiem czy to przez wiek, czy dlatego że jego ojciec odszedł, nigdy nie będzie tak zeby wszystko było kolorowe ale ten związek jest naprawdę udany. Może nawet lepiej że tyle przeszli i się odnaleźli Uważam że każdy ma prawo do szczęścia jednak faceci w tych czasach jacyś tacy...eh żeby nie było nie mam dzieci, mam 20 lat i nie cierpię na otyłość ej:P

Gość marcyysia
Może i ja pokocha kiedyś ktoś ale naprawdę mało któremu nie będzie przeszkadzało dziecko a ona ma dwoje wiec ma jeszcze mniej szans na normalne życie ;/ to jest przykre ale prawdziwe

Gość kkkkkkkkk
ostatnia_nuta jeśli masz na myśli mnie, to nie jestem prawiczkiem ;)

Gość eda 82
W sumie na taka dziewczynę może się połaszczyć tylko facet po przejściach rozwodnik wdowiec albo element raczej nikt normalnie nie pójdzie na to !!

Gość kkkkkkkkk
związku z mężczyzną który także jest po rozwodzie, ma 2 synów widzisz tu masz przykład właśnie takie doświadczonego faceta również po przejściach. I właśnie z takimi facetami będzie najwieksza sznasa na stworzenie normalnego związku. Im bardziej doświadczony życiowo facet tym ta sznasa bedzie bardziej rosła, on nie bedzie patrzył na taką kobiete przez pryzmat dzieci na pewno znacznie mniej

ostatnia nuta facet po przejsciach z dwojgiem swoich dzieci to co innego niż młody facet bez żadnego. Pisałem wcześniej, że taki właśnie będzie najlepszy dla kobiety z dziecmi. 🖐️

ja nigdy nie byłam z mężczyzną, czekam na coś więcej niż przygody, któtkie chwile szczęścia...nie chcę w tym wszystkim egoizmu. Mogłabym pokochać porzuconego mężczyznę z dzieckiem, no ale ja jestem kobietą, empatia, bezpieczeństwo, taki facet wydaje się opiekuńczy dziwne że mężczyźni są tak egoistyczni, pragną dla siebie tego co najlepsze, gdy to już mają i tak odchodzą od żon i dzieci do młodszych bezpruderyjnych maniur(sorry)

Gość eda 82
Ciekawe ile ona ma lat i te dzieci jeśli by była w miarę młoda to mało ciekawie jest sie wiazac z dużo starszym mężczyzną po rozwodzie i z dziećmi ale jak nikt inny sie nie pali do Niej to zacisnąc zeby ;]

Gość kkkkkkkkk
dzięki Prawik ;)