Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haney

ach, ci latynosi...

Polecane posty

Gość haney

zawrócił mi jeden w głowie 😍 teraz w pokoju rozbrzmiewa salsa, ja popijam winko, już spakowan ai gotowa do wyjazdu... już jutro znów go ujrzę... PS. Jestem czarna! Żadna blondyka, uwierzycie?

mnie się latynosi w ogóle nie podobają, może powierzchowna jestem , ale kojarzą mi się tylko z wyżelowanymi gogusiami Ale to Tobie mają się podobać nie nie, no to powodzenia:P

mnie tam latynosi się z reguły nie podobają, nie chcę tu nikogo obrażac, każdy ma swój gust. Ja po prostu wolę bałkański oraz słowiański typ urody

Gość haney
A mi wręcz przeciwnie... podobają mi się opaleni, wymuskani, z loczkami, białymi ząbkami. Akurat ja trafiłam na dobry model- człowiek, który się wyszalał :) pobawił, teraz jest w miarę stabilny; choć w łóżku... niczym byk!

Gość Sratatatatatatatatata
a feee...latynosi mi sie strasznie nie podobaja,tacy aseksualni,bezplciowi eeeeee....:-O zas bardzo podobaja mi sie osoby o rosyjskich,wschodnioslowianskich rysach twarzy(faceci):) a do tego jak maja kobiecy glosik i gejowata,delikatna sylwetke oraz bieluska,sliczna skorke to ideaaaalllll!:D moj ukochany wyglada identyko jak opisalam:)

a mój ideał jak pisałam to bałkańskie rysy twarzy: czrne włosy, ciemne oczy, blada skóra. dla mnie facet to facet, a kobieta to kobieta. facet powinien być męski, a kobieta kobieca...Jakoś nie lubie zniewieściałych, wymuskanych, super zadbanych. oczywiście facet powinnien o siebie dbać: na tyle żeby wyglądał estetycznie,a pozpstał męski. i powinnien być wysoki i umięśniony...