Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

5 10 15

Koniec szkoły!!!!!

Polecane posty

Dzisiaj miałam zakonzczeniu roku!! Jeszcze tylko matura a co potem jakie macie plany??

Gość born to tell you i love you
do końca czerwca żyję jak na szpilach, poznam wynik i jak nie zdam, to skaczę dosłownie z okna, jak zdam to składam papiery na psychologię i jadę na dwa miesiące do zakopanego. resztę się zobaczy :classic_cool:

no nie wiem, mam takiego stresa, że już nie śpię po nocach, szczególnie ten wos mnie wykańcza :D a zdaję polski, wos i angielski na rozszerzonym. jedynie ang. ustny na podstawie, bo mocna to ja jestem, ale nie w mówieniu :o

rozumiem;) No ja tez ostatnio sie strasznie zestresowałam i przez pare dni miałam bóle zoładka. Kurcze a jak sobie radzisz ze stresem?? No a jak Ci próbne poszły matury?? w ogóle duzo sie uczysz?

Gość ffffffffffffffffffffffffffffff
ja bym się chciała cofnąć do czasu kiedy ogłoszono wyniki normalnych matur...

Fajne jest uczucie kiedy słyszysz Zdałas!!!!!! Tak bardzo chce to usłyszec.

szczerze mówiąc to nie radzę sobie ze stresem. a najgorsze, że odbija mi się na śnie (bo w nocy mam natłoki myśli i jak mnie trzaśnie myśl o maturze to nie śpię całą noc), dlatego ciągle chodzę nieżywa ostatnio :o próbne miałam tylko raz, te z oke, polski i angielski na 70%, wos nieszczęsny na 40%. kiepsko, dlatego miałam się wziąć do roboty. a na razie tylko wos lekko ruszyłam (czyt. czytam kilka stron z vademecum dziennie, żeby mieć ogólne pojęcie.)

Gość martinkasasas
ja sie do matury prawie nie uczylam,.ze stresem radze saobie bosko:):) i radzilam. po prostu idąc na jakiś egzzamin mysle o tym gdzie bede w sobote i zkim pic. z matury mialam 77% z rozszerzonej bioli,97%podst angielski i 85 podst polski. a ustne to wiocha,nie pamiętam vchociaz to bylo rok temu;]

dla mnie koniec szkoly tro bedzie jeszcze pol miesiaca korepetycji w platu przed matura :(