Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki18

zalezy mi na kims...napisalam smsa niby pomylkowego i cisza

Polecane posty

Gość kiki18

a teraz mi glupio sie przyznac ze sie pomylilam specjalnie i chcialabym jakos nawiazac z nim kontakt...jak wyjsc z tej sytuacji?

Gość kiki18
ale ja jestem durna..grrrr

Gość kiki18
to był niby sms skierowany do kolezanki cos w stylu Ania na którą jest jutro zebranie...i on na tym zebraniu będzie.

Gość coco musi umrzeć
straszna dziecinada ... jak bedziesz robic takie durne podchody to koles sie zrazi bo pomysli, ze jestes dziecinna wiecej wiary w siebie! w dziob ci nie da. mialam w liceum podobna sytuacje.... dwa razy nawet. podobal mi sie bardzo jeden chlopak..najpierw byly usmieszki az wkoncu podeszlam zagadalam Go i wszystko bylo jasne. powiedzialam mu wprost ,ze mi sie spodobal i czy moze nie zechce pojsc ze mna do kina :D

mozesz udac do jutra glupia ze faktycznie sie pomylilas i nawet sie nie zorientowalas albo poprostu napisac ojj sorki omylkowo wyslalam i do ciebie i np z dopiskiem do jutra na zebraniu

Gość kiki18
hmm a wypada mi sie teraz przyznac ze to był specjalnie napisany sms:)i jakos nawiazac dalej/koncze liceum i nie dawno ktos mi sie spodobal a to u mnie cos dziwnego i chcialam sprobowac..no i nic madrzejszego nie wymyslilam jak wiadomosc o ktorej jutro sie konczy szkoła..grr durna jestem jak nic