Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bercia9087

Niepokojące zachowanie instruktora...

Polecane posty

Gość Bercia9087

W zeszłym tygodniu zaczełam jezdzic z moim instruktorem samochodem gdyż staram się o prawko, jeżdżę cały czas z jednym facetem ale dziwi mnie jego zachowanie w stosunku do mnie, nie chcę pisac o nim zle bo jest fajny dobrze tłumaczy i wogóle fajnie się z nim gada tylko że on mówi do mnie "kicia" "kiciunia" "kochanie" "niunia" np. ostatnio zrobiłam zły manewr samochodu a on do mnie "ej kochanie no jak zrobiłaś?nie zobaczyłaś znaku... itd. albo jak chciałam włączyc na luz przed zatrzymaniem to on do mnie" kiciunia bo zaraz dam klapsa w tą rączkę" i nie wiem już co o tym myślec i mówił mi że on ma 44 lata a czuje się jak by miał 20 i że to są tylko cyfry dodam że wcześniej powiedziałam mu że mam 19 lat. I on wogóle coraz częściej mówi mi o swoim prywatnym życiu i jak już się żegnamy to nie odpowiada mi dowidzenia tylko cześc. aha i jeszcze jedno mówił mi że ma w domu kominek i on lubi romantyczne kolacje przy świecach ale nie wspomniał wtedy nic o swojej żonie że spędza z nią właśnie takie romantyczne wieczory nic z tych rzeczy i wspomniał też puzniej o seksie powiedział tak" Lubię takie romantyczne wieczory, kominek,kolacja przy świecach a potem seks lubię takie rzeczy..." mówił mi dosłownie wszystko o sobie a zwraca się do mnie tak jak bym była conajmniej jego dziewczyną a dopiero 3 razy z nim jezdziłam. Nie wiem jak mam to odbierac i jakie ma zamiary... Proszę pomóżcie...

Istnieją dwie odpowiedzi: 1) Kryzys wieku średniego; 2) Jest gejem :D Te teksty o kiciuni,itd.....

Gość Bercia9087
Niech mi ktoś powie jak ja mam to odebrac...

Gość Bercia9087
halo jest tu kto???

Gość ja to nie rozumiem
becia - wiékszość instruktorów, z którymi ja jeździłam zachowywało się tak smao oni mają cały czas do czynienia z młodymi dziewczynami, więc sami się starają udawać młodzieniaszków...takie "ksywki" typu kicia, misia, żaba, kochanie, słoneczko, cukiereczku - to jest na porządku dziennym ;-) mysle, że nie masz się czym przejmować, to takie charakterystyczne zachownaie, ale jak zacnzie ci opowiadać o seksie - to juz trochę przesada - powiedz mu wyraźnie, że wolałabys nie rozmawiać na takie tematy a jeśli on dalej będzie próbował, to popros o innego instruktora może on taki jest poprostu, nie musi byc groźny, taki ma sposób bycia, że jest w swoich oczach "maczo", bo uczy jeździć, więc mu sie wydaje, że wszystkie panny to takie małe dziewczynki, które się od niego uczą, tylko że czasami za dużo ma do powiedzenia i za dużo swoich "mądrości" zyciowych chce przekazać ;-) nie bój żaby, nie panikuj, oni tak maja, a jak cie to bradzo drażni to zmień instruktora poprostu, może bedzie bardziej normalny (oby ;-)

mozliwe że facetowi wpadłas w oko albo kazdej tak mówi hmm uwazaj nie wchodz w nim w dyskusje inne po za tym które dotycza prowadzenia pojazdu zawsze mozesz zmienic instruktora bo to faktycznie nie smaczne

A tak na poważnie to albo go olej,nie zwracaj uwagi i uznaj, ze widac koles juz tak ma,ze dobry w gadce.Albo badz oschla i "urzedowa",daj mu do zrozumienia,ze nie interesuja Cie takie tematy i zaczepki. I pomysl sobie,ze do cholery, placisz mu nie za wyglupy,ale zeby Cie nauczyl jezdzic. Ja mialam takiego instr. z kolei, ze ciagle tylko gadal ile sie nachlał ostatnio, ile czasu miał kaca, i w ogole wszystko sprowadzal wokol tego tematu. Malo to mnie bawilo,wiec zienialam temat lub staralam sie nie zwracac uwagi i jakos kurs sie skonczyl;)

Gość coco musi umrzeć
malo wiesz o swiecie... to w znaczej czesci przypadkow norma... instruktorzy lubia flirtowac z mlodymi laskami.... pamietam swojego instruktora , ktory sypal tekstami pt takie ladne dziewczyny jak ty powinny zdawac za sam wyglad albo jedzac banan w dziwny sposob pytal czy nie chce sprobowac. jesli ci to bardzo przeszkadza powiedz mu ,ze sobie nie zyczysz takiego zachowania a skoro juz mu placisz za to to niech zachowuje sie jak profesjonalista.... to go wroci do pionu :D

Gość ależfajnie byłoooooooo
ja nie dawno konczylam kyrs mialam spoko instruktora ale soryy nie kiciował mi wiec jak dla mnie to dziwaczne kojarzy mi sie z wyploszczonym zboczencem i tyle