Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baran20051

Moja Byla jest bezczelna

Polecane posty

Widziala mnie jakas godzine temu byla chyba z chlopakiem z ktorym sie spotyka i jeszcze z 3 innymi .... Przeszlem kolo nich i zaczeli sie smiac nie wiem czy ona tez ale wydaje mi sie ze cos powiedziala o mnie czy cos ... Wcale mi sie to nie spodobalo ;/

No widzisz, na szczescie wyszlo szydlo z worka. Nie martw sie, kobieta pozbawiona godnosci nie zasluguje na szacunek ani tymbardziej na przejmowanie sie nia.

i ona ze mnie robi najgorszego bo ja niechce sie zakumplowa ... nic na to nie poradze ze nie potrafie ....

a po co kumplowac sie z nia?niech ma znajomych na swoim piwnicznym poziomie. Nie zaluj jej

Gość gdyby zmieniło się o 360
stopni to wróciłoby do punktu wyjścia ;) :o

Gość ależfajnie byłoooooooo
jak beszczelna to niech taka zostanie i niech spada na drzewo moze kiedys bedziesz mial okazje i to ona bedzie szła sama a Ty stojac z kims smiej sie w niebo glosy szmatlawiec zrozumie ze to nic milego mi na Twoim miejscu tez bylo by przykro

daj sobie z nia spokoj tego kwiatu jest pol swiatu, tylko nastepnym razem ostrozniej wybieraj dziewczyne. Ladna buzka i zgrabny tyleczek to nie wszystko ;)

ona nie byla najpiekniejsza i nie miala zgrabnego tylka myslalem ze jes taka inna niz wszystkie ale pod koniec zwiazku robila z siebie primadonne ... ehhh szkoda gadac ;/ za duzo w dupie miala chyba ..

Gość frufru
no jeśli PRZESZŁEŚ koło nich to nic dziwnego że się smiali... na pewno by się nie śmiali gdybys pokazał że koło nich PRZESZEDŁES... a była jest bezczelna bo WYDAJE CI SIĘ że ona powiedziała cos o Tobie i WYDAJE CI SIĘ że oni sie smiali z Ciebie?.. ROTFL :)