Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeunefille

GINEKOLOG opole, który najlepszy??

Polecane posty

szukam dobrego lekarza ginekologa w Opolu, wolałabym by to była kobieta choć niekoniecznie.. Jeśli znacie to podpowiedzcie do kogo sie udać:)

Gość kkkkkkkkkkkaa
Henryk Bogdoł

a możesz powiedzieć coś więcej..? np gdzie przyjmuje i jakie są ceny wizyty? ale dzięki za info:)

Gość to zależy...
to zależy w jakim celu chcesz się do niego udać. Jeżeli z jakąś pierdołą to obojętnie, jeżeli zależy Ci na ludzkim aczkolwiek bardzo fachowym podejściu - osobiście polecam dr Niemczyka albo dr Jakimowa. Adresy znajdziesz w necie:)

z pierdołą w ogóle nie szłabym do lekarza, a mam poważny problem, byłam tu u kilku lekarzy i byłam rozczarowana bo nigdzie nie potrafiono mi profesjonalnie pomóc, przepisuje sie jakieś leki \"na odwal\" i skubie kasę..:/

Gość to zależy...
no wiesz - wiadomo każdy idzie do lekarza przeważnie jak już musi, albo czegoś mu potrzeba. Dlatego mówię - jeżeli idziesz tam tylko po receptę np. na tabsy anty - to przepisać Ci ją może każdy. Ale jak już zależy Ci na tym aby zlecono Ci jakieś konkretne badania - to polecam któregoś z tych 2. Z tym, że idąc prywatnie musisz się liczyć, że oprócz kosztów wizyty zapłacisz również za większość z tych zleconych badań - niestety. Aczkolwiek potraktowana zostaniesz fachowo - wiem z autopsji:)

no właśnie chodzi mi o badania.. no to zobaczymy, pójdę do któregoś z nich, może ktoś mi w końcu pomoże:) dzięki za pomoc

Gość anna..jotpes
Przy jakimś poważniejszym wydarzeiu radze podjechać do wrocka, do dr Świdraka