Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość atmaska

TANIO AVON KOSMETYKI KATOWICE

Polecane posty

Gość atmaska

Witam, mam do sprzedania kosmetyki z avonu, nowe, na stanie w domu, sprzedaje bo brałam gdy brakowało mi do zamówienia, najlepiej odbiór osobisty, jestem z Katowic. 1) Kojąca maseczka do twarzy Makarońska róża (seria planet spa) moja cena 5zł 2) Śródziemnomorski peeling do rąk (planet spa) moja cena 5zł 3) Krem nawilżająco - rozświetlający na noc ( hydra - radiance) moja cena 5zł 4) Dezodorant antyperspirancyjny w kulce damski surreal, moja cena 2zł 5) Ujędrniający żel pod prysznic Skin So Soft moja cena 4zł 6) Żel pod prysznic CARNIVAL 250ml moja cena 4zł 7) Chłodząco nawilżający żel do ciała 200ml ( Skin So Soft) moja cena 4zł 8) Odświeżająca mgiełka do twarzy Makarońska Róża moja cena 5zł 9) Odświeżająca maseczka peel - off do twarzy " greckie morza " ( planet spa) 5zł 10) Zmywacz do paznokci z odżywką, 10zł 11) Kojący żel pod oczy 'greckie morza' 5zł 12)"Moc nawilżenia" Krem na dzień SPF 15 oraz krem na noc z serii Solutions ( 2 x 40ml) 5zł 13)Woda toaletowa TOKYO za 10zł 14)Szczotka do włosów za 5zł 15)spray do ciała jezyna i wanilia 4zł 16) zel pod prysznic jezyna i wanilia 4zł

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować