Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marysia nn

Jak dodawac pieczarki do miesa pieczonego w piekarniku?

Polecane posty

Gość marysia nn

cche upec plastry miesa w piekarniku, i chce dodac pieczarki, ale nie wiem czy mam dodac pieczarki surowe czy podsmazone na patelni?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym posmazyła
z cebulka i potem podlewaj sosem bo wysychają

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marysia nn
ale te pieczarki od razu z miesem surowym włozyc do piekarnika?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jakie mięso pieczesz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marysia nn
mam do wyboru, albo karkowke albo piers z indyka i piers z kurczaka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a jakie mięso pieczesz
to jak masz przesmazone pieczarki z cebulka to w sumie mozesz połozyc na mieso 20 minut przed końcem pieczenia

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Przecież to wszystko zależy
od tego, jaki efekt końcowy chcesz uzyskać :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×