Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lutek_narozniak

Należę do pogardzanej przez kobiety grupy mężczyzn

Polecane posty

a mnie własnie taki typ jak autor tematu potraktował jak ostatnie gówno:O zaden casanova nigdy nie zmieszal mnie tak z blotem i nigdy tak nie zawiodł jak własnie ten \"inny\" facet.

Kobiety szukają silnych genów w facecie, a silne genty to wysoki, silny i w ogólnym pojęciu męski facet. Ci gorsi mogą liczyc jedynie na kobiety z dzieckiem po takim macho, które szukają łosia(którego będą oczywiście zdradzać z samcami alfa dla adrenaliny i kolejnego potomka :classic_cool:) zarabiającego na ich dzieciaka. :classic_cool:🖐️

Gość ofermm a
a może mi ktoś wytłumaczyć co złego jest w spokojnym i poukładanym "normalnym" życiu? szczególnie że owe "niespokojne duchy" to bynajmniej nie dostarczają adrenaliny ścigając jakieś idee czy zdobywając biegun północny tylko raczej chlając na umór, mając wszystkich wokół w dupie i uznając siebie samych za 8. cud świata. dostarcza to wprawdzie jakichś emocji ale czy naprawdę są one taką atrakcją?

Gość ciekawe wywody
spokojny dlaczego nie byleby nie było to synonimem nudy:P

Gość Sratatatatatatatatata
mmmm zaloze sie ze jestes delikatny,kobiecy mmmm:) ja nie jestem wiekszosciowa,moj facet jest spokojny,uprzejmy,cichy itd i ma wlasnie takie walory fizyczne ktore ida w wiekszosci przypadkow w parze z takich slodkim charakterem,czyli slodka buzke,sliczne oczka,delikatna budowe ciala,kobiecy glosik...:)mmm.... zawsze podniecali i krecili mnie tacy chlopcy,dlatego wlasnie takiego sobie wybralam:)nigdy nie lecialam na przecietnych,brzydkich lysych czopow lub cwaniaczkow o konskich gebach z zelem na lbie ktory chyba wszedl w reakcje z mozgiem i go wypalil hehehe ,po solarze a feeee.okropienstwo,szpetota i ochydne wnetrze,nic nie warte gowno,cala masa jest takich,czysta przecietnosc i bazylizm:-Odo tego imbecylizm:Dwiec nie wyrzywaj sie na wszytskich kobietach bo jesli masz takie walory fizyczne jak moj facet,gdybym cie kiedys tam w przeszlosci spotkala to juz bys byl w moich kajdanach hehe:D