Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boze z tymi facetami

co z tym zrobic?

Polecane posty

przyjaznilam sie z facetem ktory mial dziewczyne, po 2 latach ona z nim zerwala...rozpaczal ok tygodnia... po czym zaczelismy sie spotykac jako ktos wiecej niz przyjaciele..wyznal ze cos do mnie czuje i ze daje mi swoje serce na dloni, na swietach przylecila do niego kuzynka ktora zajmowal sie caly tydzien..jak go zapytalam czy widzial sie ze swoja dziewczyna odpowiedzial ze nie,...w ktorys dzien napisalam mu sms-a kiedy sie zobaczymy to odpisal ze jedzie na kregle teraz z rodzinka i jak chce zebym z nim jechala (wiedzial ze mu odmowie) i odmowilam.. to bylo tydzien temu...w poniedzialek spotkalismy sie i traktowal mnie jak swoja dziewczyna i powiedzial"TY chcesz sie ze mna spotykac ja z Toba, zobaczymy co z tego wyjdzie i mnie przytulil" dzis patrze na profil na nk jego kuzynki a tam w "kolarzyku" m.in jego zdjecia z dziewczyna.. ;| mam dosc.. powiedziec mu o tym ze widzialem te foty? czy udawac ze nic nie wiem i dalej dawac sie bajerowac? ;/

Gość frufru
a zdjęcia aktualne czy stare?...

no kurwa z tych kregli na ktore chcial mnie zabrac..mam dosc zalamka:(

Gość frufru
trzeba bylo pojsc :P

ale on wiedzial ze nie chce sie mieszac w jego rodzine, i jakbym powiedziala ze chce jechac, to by cos wymyslil zeby to przestalo byc aktualne.. co za frajer po co mi robil nadzieje? jak go teraz traktowac?, ta dziewczyna jest 200 km od nas wiec przynajmniej mam nadzieje ze sie predko znow nie zobacza..

Gość jedna rozsadnaaa
Sluchaj nie ma problemu, nie zrobil nic zlego, nie rob mu scen jesli nie chcesz go stracic, bo zobaczysz bo takiej haji zbierze manatki i tyle go zobaczysz. Po prostu porazmawiaj z nim jak bylo na kreglach a pozniej jakos zachacz o nasza klase delikatnie i powiedz ze te zdjecia troszke cie zranily. Wiesz problem bylby gdyby on ci tych kregli nie zaproponowal a pozniej umiescil takie zdjecia, a przeciez pytal sie ty odmowilas, jesli ci na nim zalezy odpusc!

Gość luk000
może kuzynka ją zaprosiła. Przecież jak się spotkali to nie koniecznie oznacza, że do siebie wrócili. Zamiast się denerwować porozmawiaj z nim.

ale na jednym zdjeciu ona przytula sie do niego, a na drugim maja twarze przytulone do siebie, czyli pewnie dalej sa ze soba..a ja mam to zostawic? zeby dalej sobie w kulki lecial? :( zalezy mi na nim...ale nie chce zeby mnie oszukiwal

wprost mam sie go zapytac ??

będzie najprościej. Tylko nie oskarżaj, po prostu spytaj i powiedz, że czujesz się nieswojo z tym, bo co innego wynika z fotek a co innego z tego co mówił.

Gość frufru
a co to znaczy że nie chcesz sie mieszac do jego rodziny? na kręgle z nimi pojsc nie możesz?? zapraszał, trzeba było pójsc. moze on próbuje się z byłą przyjaźnić. to taki modny motyw ostatnio. zapytaj się go co to ma być a nie sobie dorabiasz teorię...

Gość darucha-17
yyy wiesz.... ja na Twoim miejscu powiedziałabym co czuje i niech Ci wyjasnij dlaczego Cię okłamał...powiedz mu ,że jeśli chce się spotkać z kimś tam nawet z NIĄ to ma Ci to powiedzieć!!!!! a nie .... a jak będziecie już razem to powiedz ,że nie podoba Ci się to ,że się z nią spotyka...jak mu zależy uszanuje to

Gość jikight
ja bym zrobila(cienki glosik) tak jak darucha