akinom-ka 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć, że się uda.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola444 Napisano Kwiecień 25, 2009 nie podniecaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom-ka 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 (...)w maju skończę 25 lat i zaczeliśmy starania z mężem o dzidziusia dopiero drugi cykl (dosłownie za parę dni mają sie zacząć pierwsze objawy owul.) mamy nadzieję, że się uda i wszytko będzie dobrze.. od prawie dwóch miesięcy biorę również folik i od ostatniego okresu zaczełam mierzyć temp ale z tą temperaturką to coś u mnie jest nie tak bo cały czas mam poniżej 36 stopni ale to może być spowodowane moim przeziębieniem które mnie ostatnio dopadło.. no cóż czas pokaże.. Zapraszam na pogaduchy razem-raźniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Kwiecień 25, 2009 a ja skończe 25 w sierpniu i też bym się chciała już starać ale niestety skończyłam studia i niemam pracy i już sama niewiem czy praca czy ciąża bo jak znajde dobrą prace to prędzej czy później ciąża będzie - heh gratuluje i zycze udanych starań oraz mało schizowania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom-ka 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 obecie pracuję i w dalszym ciągu będę się starała pogodzić jedno z drugim tzn. urodzeniem dziecka i powrotem do dalszej pracy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Kwiecień 25, 2009 no to w fajnej jesteś sytuacji - nic więcej tylko się starać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 25, 2009 Czesc mozna dolaczyc ja cekam na @ 4 tmaja po niej staranko poki jeszcze z chlopem jestem bo potem wracam do pl a on zostaje jeszcze troche za granica,,:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czerwona_Biedrona Napisano Kwiecień 25, 2009 Dołączam :) Ten cykl będzie naszym pierwszym. Ja również mam 25 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 25, 2009 milo ktos jeszcze ja mam 27 latek i juz jedna corunie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 25, 2009 a jak dziewczynki przygotowujecie sie do dzidzi ja wlasnie jestem po wczorajszych badankach krwi od 2 miesiecy jem witaminki i folik...no i mezus je cynk ponoc dobry na plemniorki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czerwona_Biedrona Napisano Kwiecień 25, 2009 Ja wcinam drugie opakowanie Foliku. Poza tym jem wszytsko co ma witaminki czyli owoce i warzywa. Nie wiem czemu mam takie głupie uczucie , że latami będziemy się starać i nic z tego nie wyjdzie . Też tak macie ? Ja urodzona pesymistka . Mam nadzieję , że sie mylę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czerwona_Biedrona Napisano Kwiecień 25, 2009 W ogóle to jakie badania krwi się robi ? Na pewno zrobię na tokso bo od zawsze mamy koty. A poza tym jakie jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 25, 2009 biedrona ja zrobilam na rozyczke bo przeszlam ja niedawno ale i tak powinno sie zrobic jesli wynik na przeciwciala bedzie negatywny mozna bez obaw dzialac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czerwona_Biedrona Napisano Kwiecień 25, 2009 Ja różyczkę , ospę , świnkę przechodziłam w dzieciństwie , więc już teraz chyba mi nie grożą. Ciągle w głowie siedzi mi , ze bede miała problem z zafasolkowaniem.Zwariuję chyba zanim zobacze dwie kreski :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 25, 2009 stress najgorszy na zajscie najlepiej przytulanko do konca w tych dniach i nie myslec ze sie robi dzidzie bo sfiksujesz i nic z tego nie bedzie...wez na luuuuuuuuuuuz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czerwona_Biedrona Napisano Kwiecień 25, 2009 W sumie to ja nie chce aż tak strasznie tylko właśnie boję się problemów. Będzie dobrze , musi być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 25, 2009 ja z 1 ciaza bylam mloda "za mloda" ale sfiksowalam na punkcie dziecka za 1 cyklem mi sie nie udalo jakiez bylo to rozczarowanie naprawde..:( ale za 2 cyklem sie udalo juz wiedzilam 9 sierpnia ze 8 okres mial byc i ze jestem w ciazy test potwierdzil bedzie dobrze kochana za 1 razem jest szybciej za 2 ponad polowa moich kolezanek ma problemy:( ja mam gorzej mam torbiele co jakis czas teraz tez i co nie fiksuje ale sie rozpisalam:) bedzie dobrze rybka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom-ka 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 ja również staram się dbać bardziej o siebie i łykam witaminki słyszałam również że wisiolek jest dobry ale jeszcze nie sprawdzałam.. co do badań różyczkę przechodziłam w dzieciństwie a moja ginekolog nakazała mi jeszcze zrobić badania krwi na toksoplazmoze i cytomegalie.. no ja wiem, że najlepiej nie myśleć o tym czy się uda bo im bardziej się czegoś pragnie to zazwyczaj wychodzi na odwrót ;( pregnacy test już przy drugi cyklu udało Ci się to super a ile Twoja córcia ma już czasu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom-ka 0 Napisano Kwiecień 25, 2009 mam cichą nadzieję czarna_biedroneczko,że uda nam się bez większych problemów i wszystko się jakoś ułoży i doczekamy się upragnionej niuni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 25, 2009 moja coreczka jest slodka blondyneczka i ma 5 lat:) konczyla w kwietniu..bardzo prosila o rodzenstwo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 25, 2009 a dziewczynki zniknely :(((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 26, 2009 czyzby koniec pisanka wszystkie spia:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość secoszka Napisano Kwiecień 26, 2009 Oj fajnie, ze otworzylyscie ten temat na nowo - czekalam na to. Bo sa juz podobne, ale zbyt stare...za duzo postow do przejscia. Ja tez chce jeszcze raz starac sie...Tyle, ze u mnie nie bedzie prosto, bo kilka lat bralam Depo Provere. W ubieglym roku probowallismy 9 mies i nic. Poddalam sie wtedy, ale teraz poczekam dluzej. No i ja juz mam 2 :) dzieci.Powodzenia nam wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 26, 2009 no to slicznie gratuluje ...:) zdecydowac sie na 3 w tych czasach nie lada wyczyn podziwiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom-ka 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 secoszko również gratuluję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom-ka 0 Napisano Kwiecień 26, 2009 pregnacy test to już masz małą panienke w domku,córcia Twoja ma juz 5 latek i chciałaby mieć z kim się bawić a i w przyszłości będzie miała oparcie i nie będzie sama.. ja również chciałabym mieć dwójeczkę ;)) bo niestety na większa gromadkę troszkę więcej pieniążków potrzeba.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość secoszka Napisano Kwiecień 26, 2009 Czesc! Nie rozumiem jak ludzie mowia, ze "zdecydowac sie na ....dziecko w tych czasach". A co za roznica w jakich? Na dziecko nigdy nie ma idealnego momentu. A ja lubie byc mama. Starszy ma 14 a mlodszy 7 lat...mam czas i sily na jeszcze jedno! Oby tylko jakos sie udalo, bo juz przy drugim troche czekalam :-) I zapewniam Was, ze co ciaza i dziecko to jest latwiej i lzej! milego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pregnacy test... Napisano Kwiecień 26, 2009 witam dziewczyny! jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akinom-ka 0 Napisano Maj 4, 2009 przez chwilkę tu nie zaglądałam bo wyjeżdżałam troszkę ale już znowu jestem.. nie wiem co się dzieje z moją owulką bo dziś jest 18 dc a na moim teście owulacyjnym pokazuje się ciągle tylko jedna kreseczka, a testy zaczełam już robić od 11 dc.. a jak u Was dziewczynki???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach