Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Efiska222

Bardzo trudna sytuacja-

Polecane posty

Gość Efiska222

Mam maly problem. Jestem z chlopakiem od dwoch lat. Gdy on przyjezdza do mnie spimy ze soba ( ale nie kochamy sie). Gdy ja pojechalam do niego ogladalismy telewizje i zasnelismy obok siebie w jednym lozku ( nic poza tym). Jego matka zobaczyla to i zrobila wielka awanture. Wyzwala mnie od najgorszych, oskarzyla o to ze chcialam zlapac go na dziecko, powiedziala ze ma mnie zostawic ( oczywiscie nie przy mnie ale zrobila mu wyrzuty na drugi dzien) . On byl tak zagubiony ze nawet chcial mnie zostawic. Ale wkoncu jakos sie ulozylo miedzy nami. Ale ja nadal nie potrafie wybaczyc tej kobiecie, czuje do niej wielka uraze. Co ja mam zrobic:-(

Gość no wiec ja mam
beznadziejnego masz faceta. biedaczek byl tak zagubiony ze chcial cie zostawic, puknijcie sie oboje w glowe i dorosnijcie, a matke ma zwyczajnie zaściankowa

no to zaczyna przypominać białe małżeństwo, najlepsza droga do jakiegoś miłego zboczenia, np nałogowe odmawianie zdrowasiek, względnie trzepanie kapucyna dla przykładu :D:D :P

zalezy ile macie lat...jak on ma malo i duzo nauki przed nim,bo babka moze sie bac,ze bedzie musiala za synusia placic alimenty

Gość Efiska222
on ma 22 lata a ja w grudniu koncze 18

Wiesz, nie powinnaś spać z chłopakiem w jednym łóżku w jego domu skoro: 1. Nocowałaś tam pierwszy raz 2. Nie znasz jego rodziców Widocznie jego matka ma bardzo konserwatywne myślenie i nie toleruje tego zachowania. Co z tego, że nie uprawialiście seksu skoro każdy widząc że spaliście w jednym łóżku myśli, że tak! Druga sprawa: Jego matka nie ma za grosz kultury. Wprawdzie mogła zażądać, żebyście nie spali razem jak jesteście u nich, ale nie powinna urządzać takiej awantury. A Twój chłopak to dupa wołowa i zapyziały maminsynek!

efiska:O:O bez urazy ale twoj facet to mamin synek. jak on moze byc watkiej sytuacji skolowany?? ile wy macie lat w ogole?? a po drugie mimo lat twoj facet chyba jeszcze nie dojrzal:O