Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Czy rezerwować noclegi? Zakopane - lipiec

Polecane posty

Słyszałam, że jest tyle wolnych miejsc, że można wybrać coś na miejscu. Z drugiej strony jak tam pojedziemy i nic nie będzie ....

Gość Alcia15
Lepiej zarezerwować ;) Choćby tak na wszelki wypadek ;)

Gość garnet
lepiej rezerwuj. zwłaszcza jeśli to lipiec, ja w tamtym roku nic nie mogłam znaleźć, musiałam spać w cztery osoby w jednym łóżku, bo tylko tyle zostało :P

Gość glupiapookghjhgfjh
babo a co nas to obchodzi wiadomo kurwa chyba ze lepiej zarezerwowac na jakim ty swiecie zyjesz

Ojej to porażka :O My chcemy pokój 2 osobowy z łazienką więc może naprawdę lepiej zarezerwować :) Tylko kiedy? Bo teraz to może za wcześnie...? :) Koleżanka mi mówiła, że jest tam bardzo dużo miejsc noclegowych...

glupiapookghjhgfjh --- To jest forum publiczne i właśnie do tego służy! Do pytania :P Nawet o głupoty :P Jeszcze się zastanawiam czy lepiej mieszkać w pensjonacie czy w kwaterach prywatnych

Gość kobieto przestan
zadawac glupie pytania.

Gość zdołowana na maxaaa
Wolne miejsca?! Kurde, dzwoniłam wczoraj pół dnia do różnych nadmorskich miejscowości, a dodam, że szukałam czegoś w normalnej cenie czyli najchętniej jakiejś kwatery prywatnej czy pokoju w pensjonacie. Wszędzie odpowiadali mi że wszystko zarezerwowane do końca sierpnia :O więc nad morze już raczej nie pojadę...

Nad morzem to tak - faktycznie trzeba wcześniej rezerwować. Ale w zeszłym roku moja ciotka jechała do Zakopanego i nie mieli problemu ze znalezieniem noclegu.

Gość fuckthaluv
bierz się za to lepiej teraz, bo ja rezerwując coś na marzec słyszałam, że do końca lipca są już rezerwacje. także im wcześniej, tym lepiej.

Gość zdołowana na maxaaa
To myślicie, ze już nie ma szans, że wybiorę się na parę dni nad morze? :( Tak strasznie chciałam, w górach byłam rok temu a nad naszym polskim morzem już ze 4 lata nie byłam... Myślałam, że rezerwując w kwietniu coś znajdę, ale jedna pani przez tel powiedziała mi, ze ludzie rezerwowali styczen- luty. No mówie wam, nawet w jakichś małych okolicznych miejscowościach nie mają ani jednego wolnego dnia do końca sierpnia! :O

Nie wiem, musisz dzwonić, może się coś zwolni. Czasem ludzie odwołują rezerwacje. Jak piszecie że trzeba już teraz rezerwować to czegoś poszukam :) Tylko najgorsze, że nie wiem dokładnie którego lipca mogę pojechać...

oczywiście , że rezerwować :) Nie wiem jak Wy ale ja lubie wcześniej takie rzeczy załatwiać, żeby mieć wybór... wyszukać coś taniego i o dobrym standardzie .

zaraz jak sie wysiada na dworcu w Zakopanem,to roi się od \"naganiaczy\" z tabliczkami \"pokój do wynajęcia\" itd.jeżeli zalezy Ci na okreslonym standardzie ( np.łazience na wyłączność) to lepiej poszukaj sama w necie i zarezerwuj ,2 lata temu nocowałam w hostelu Stara Polana: http://www.starapolana.pl/witamy.html aczkolwiek teraz wybrałabym coś z nowowybudowanych pensjonatów, bo w tym są stare,obskurne łazienki, która dodatkowo musielismy dzielic z wiecznie narąbanymi angolami...mało romantyczne

Gość ja zawsze jeżdże
w ciemno i zawsze znajduję nocleg bez problemu, nie wiem skąd wy macie takie problemy...

jezeli chcesz mieszkac w ścisłym centrum Zakopanego lub w miare bliskiej dzielnicy Centrum to radze rezerwowac, no chyba ze jest ci wszystko jedno gdzie bedziesz mieszkac, a jezeli chodzi o kobity stojace pod dworcem z napisem "NOCLEGI"- no cóż, w wiekszosci sa to noclegi poza Zakopanem (Koscielisko, Czarny Dunajec, Poronin...itp) o watpliwym standarcie, jezeli chcesz miec wygode i psychiczny komfort posiadania dobrej kwatery to rezerwuj teraz

Gość askakaskabaska
Polecam stronę luksusowych apartamentów w samym Zakopanem lub okolicy. www.apartamenty-zakopane.net.pl Polecam!

Gość tytytywe
Mi się jak zyję nie zdarzyło zeby miec problem ze znalezieniem noclegu w Zakopanem, nad morzem miałam problem

Gość tytytywe
jedynie jak kiedys chciałam koniecznie pkój za 25 zł znalezc, to musiałam się naszukac i zarezerwowac.

Gość gość
My ze znajomymi już kolejny sezon narciarski spędzamy w Murzasichle. Wszędzie blisko a pensjonaty oferują bardzo fajne warunki w dobrze wyposażonych pokojach. Najczęściej korzystamy z tej oferty giewont-zakopane.pl. A żeby mieć pewność gwarancji noclegów wcześniej dokonujemy rezerwacji pokoi. Polecam!

Gość Tomczyk86
Oczywiście że tak, najlepiej dużo wcześniej - często przełoży się to na koszty zamówienia. Tutaj możecie pozyskać trochę informacji na ten temat http://grupatop.pl/noclegow-szukaj-duzo-wczesniej/ . Dodatkowo mamy pewniaka że będziemy mieli gdzie spać.

Gość maugorzata
Ja wolę od razu zarezerwować na Bookaparcie, przynajmniej mam pewność co do ceny i jakości noclegów

Gość gość
Jak planuję wakacje to szukanie noclegu zaczynam od strony meteor24.pl. Duży wybór ofert w różnych częściach Polski, także nieważne czy chce się pojechać nad mazurskie jezioro, na Wybrzeże czy w góry to się znajdzie tutaj oferty. Na plus bym zapisał to jak wyszukiwarka działa, szybko podstawia tylko dedykowane oferty, więc nie traci się dużo czasu na przegląd wszystkich.

Gość Julita

Poszukując wakacji zawsze szukałam po opiniach znajomych, jednak ostatnio postawiłam na ofertę online na mountain-apartments.com.pl i trafiłam w miejsce które jeszcze nie raz odwiedzę - Szymoszkowa Residence mnie urzekła. Polecam! 

Gość Michalina

W okolicach Zakopca dla mało wymagających osób raczej zawsze jakiś nocleg się znajdzie, jednak myślę, że warto zarezerować coś wcześniej gdy planujemy podróż z dziećmi itd. Ja zazwyczaj korzystam z mountain apartments i jestem bardzo zadowolona z jakości i szerokiego wyboru komfortowych kwater