Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdsr4

problem mam, sama ze sobą

Polecane posty

Gość cdsr4

mam chlopaka, juz 4 mesiac leci... jestem z nim bardzo szczesliwa, ale ostatnio zaczelam byc strasznie podejrzliwa....chce sie zmienic, ale nie wiem jak. Wie, ze sie martwie choc nie powinnam, bylismy na imprezie wczoraj ale kazdy gdzie indziej praktycznie co 1h pisalismy jakiegos smsa, jak on idzie na dyskoteke z kolegami,pisze do mnie co 1h. jest wszytsko ok.. ale boje sie ze ze mna zerwie, przez ta moja podejrzliwosc, te moje czepianie sie, nie wiem jak zaprzesatc temu, bo jego to pewnie denerwuje, i mnei tez z tym niewygodnie. Boje sie ze go strace przez ta moja podejrzliwosc, i nie ufnośc. Niby mu wierze,ufam...a jak spytalam wczoraj czy pisac do niego jak bede na imprezie powiedzial "nie, ja ci ufam, bardziej niz ty mi." chyba musze sobie wmowic ze mu ufam, ale z drugiej strony boje sie ze to sie skonczy, a nie chce:(

Gość kotka69
doskonale rozumiem, tez tak mialam na poczatku zwiazku, podaj swojego maila lub gg, to sie odezwe Tez jestem mega zazdrosna i naprawde Cie rozumiem

Gość looooooooooooo
jak będziesz gościa podduszać to się skończy na bank. Im ma więcej swobody tym chętniej będzie z tobą. KOntrolą nic nie załatwisz.

Gość cdsr4
podaje meila a tam sie wymienimy gg stay89@wp.pl