Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgbuegfvua

chcę sobie kupić rower!! ile kasy muszę przygotwać?

Polecane posty

Gość sdfgbuegfvua

Chodzi mi o rower miejski, takim na którym mogłabym dojezdzac do pracy i czasem w plener, zadna wyczynówka. Taki na którym lekko by sie jeździło. Co doradzacie? Moze jakeis linki?

Gość cvvcxvcx
1000 zł wystarczy

Gość Liwka7365789
tak z 500 to napewno

Gość sdfgbuegfvua
Ok to na co mam zwracać uwagę przy zakupie? osprzęt shimano to wiem ale co jeszcze?

Gość lucrezia
ja kupiłam ostatnio używaną, prześliczną holenderkę w stylu retro za 250 zł i jestem bardzo zadowolona.

Gość Liwka7365789
moge ci sprzedac swój, ładny niebieski bardzo mało uzywany właściwie to wogóle:D rower rekreacyjny

Gość cvvcxvcx
Ok to na co mam zwracać uwagę przy zakupie? osprzęt shimano to wiem ale co jeszcze? musi miec rame aluminiową .. czyli -- ALu .. Taki rower jest lzejszy niz z rama stalową ale i drozszy.. Jak widzisz w linku tym rower ma rame aluminową ..

Gość bedziesz jeździć czy nosić
oto super rower dla ciebie http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=628634 Po co ci aluminowa rama??? Ty bedziesz jeździć tym rowerem czy go nosić? :-P Stalowa rama jednoczesnie może ochronić twoje zdrowie przy zderzeniu z autem , tak jak mojej koleżance, stalowa rama prawdopodobnie uratowała nogi...