Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanefreteteaa

Ciąża w wyniku stosunku przerywanego

Polecane posty

Gość aanefreteteaa

Wiem, że juz takich tematów było mnóstwo, ale zazwyczaj odchodzą od tematu i dziewczyny zaczynają pisać , czy przypadkiem nie są w ciąży, bo np. uprawiały seks bez zabezpieczenia. MI natomiast chodzi o odpowiedz na pytanie, czy są tutaj na kafe kobiety, które są mamusiami ponieważ kochały się stosując przerwany??? Bardzo Was proszę o odpowiedź :)

Gość
koorwa seks przerywany to dzieci :o :D :D

Gość aanefreteteaa
właśnie pyta, bo my z moim facetem kochamy sie tak już jakies pół roku ( on ma 27, ja 26 i liczymy się z dzieckiem, a nie chcę już się truć hormonami, brałam prawie 3 lata, prezerwatyw nie lubimy i już, żadna przyjemność z seksu, a przerywany nie strsuje mojego faceta, nawet jak brałam tabsy to i tak kończył na zewnątrz. Mamy ustabillizowaną sytuację materialną, mieszkamy razem od 2 lat, więc dziecko nam nic nie skomplikuje), ale problem w tym, ze ani razu mi się nawet okres nie spóźniał, zawsze regularnie jak w zegarku, także zaczynam się zastanawiać czy może nie zrobić sobie jakiś badań, czy niepotrzebnie zaprzątam sobie tym głowę???????

Gość blue doll
a ja tak 5 lat i dziecko jest tylko planowane...

Gość aanefreteteaa
Hmmm...a ja to zaczęłam się ostatnio zastanawiać czy oby na pewno z nami wszystko w porządku, ale mój M mi powtarza, że panikuję niepotrzebnie i że jak będziemy się kochać do końca to na pewno zajdę, dlatego pytam czy są może na forum jakieś kobitki, które wpadły stosując przerywany??

Gość blue doll
no ja nie wpadlaM przez przerywany tylko dopiero jak chcialam...w 2 cyklu dziecko bylo nie martw sie jak bedziesz juz naq maxa je "robic" to zajdziesz..:)

Gość dogóry
upupup

Gość axaxaxaxa
a mnie stosunek przerywany zawiódł!i mam bliżniaki!

Gość mimimimimimim
ja tez juz jakiś czas tylko stosunek przerywany ( około rok) i mnie jak narazie nie zawiódł, ale to nic nie znaczy :)

Gość asiaaaaaaz
podnoszę

Gość przerywanka
ja to samo, bralam tabletki ale uznalam ze to g...no, i gorszego nie ma. jak na razie ok, i tak juz od pol roku. zobaczymy co bedzie za miesiąc :) bo wczoraj chyba sie troche "ulalo z pyska" mojemu zwierzowi hehe. no coz... ;)