Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buty

do czego dopasowuje się kolor bukietu?___

Polecane posty

Gość buty

sukienka będzie biała, pan młody czarno- biały:) do czego dopasowac kolor bukietu?

Gość ala ma kotaaaa
ja chcę makijaż w odcieniach różu i takowy też bukiet :)

Gość buty
czyli moze być do makijazu? hmm, to nie bardzo, bo makijaż będe miec raczej w naturalnych ocieniach- beże itp, a bukiety bardzo mi się podobaja w delikatnym różu

wiazanke dopasowuje sie do urodzy panny młodej,do figury,do sukienki i kolorów w jakich będzie cała ceremonia.

Gość buty
no ale jak dopasowac kolor wiazanki do figury albo sukni, która jest po prostu biała, a przeciez do białej każdy kolor pasuje

Gość buty
o, ten jest śliczny, który pokazałś, dzieki:)

twój typ urody jaki jest?jakie masz oczy,jaka jestes?to wszystko naprawde ma znaczenie.jakie kwiaty lubisz to po pierwsze?jaki kolor lubisz?to po drugie

Gość buty
oczy mam zielone, włosy ciemne, kwiaty lubię właściwie wszystkie A kolory- beże, zielenie, ecru, ale różowe bukeity sa piękne

wiec jesli koory makij,beda naturalne to róz może byc nie musi byc ostry,ale wtedy najlepiej zeby wszystko w dekoracji było pod kolor wiązanki i elementy różu wszędzie..

Gość buty
dziekuję, czyli bukiet w takich kolorach jak podała koleżanka wyzej będzie pasował?

jasne bukiet jest śliczny;)tylko pytanie jakiej jesteś postury?bo to tez trzeba uwzględnic przy bukiecie:)

Gość buty
no dość pokaźenj:0 ale bez przesady, 2-3 kg nadwagi :D

Gość kokolinkaa_mia
ja wybrałam białe kwiaty owinięte srebrną wstążko sresbny nawiązuje do innych dodatków, a białe chcialam od początku albo mocno pstrokate :P no jednak wygrały białe, kwiaty w kosciele beda tez białe

Gość buty
no mi białe kwiaty do białej sukni to nie będa pasować :(

Gość kokolinkaa_mia
heheh a mi biale kwiaty pasują do bialej sukni :)

Gość pierwsze slysze
pierwsze slysze zeby bukiet do oczu dobierac, albo do wzrostu, ja wybralam sobie bukiet z bialymi margaretkami i rozowymi tulipanami, makijaz tez mialam w odcieniach rozu. a bukiet mialam podobny (nawet lepszy:P) do majki z pierwszej milosci, jak dawno dawno temu brala slub z pawlem ale nie chce mi sie szukac wiec linka nie wkleje :)

Gość impresja_12
Bukiet do tej sukni bardziej pasuje taki szerszy u góry a lekko zwisający do dołu, odwrotność sukni( jest wąska u góry a szersza na dole). Kwiaty mogą być białe ale z dodatkiem ..dużo zieleni i akcent koloru, w którym będzie dekorowana sala i samochód...pięknie wygląda jak Pan Mlody ma w butonierce jeden kwiat z bukietu.